Caner Cindoruk kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Caner Cindoruk kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Show TV’niz dizisi Zemheri'nin oyuncu kadrosunda yer alan Caner Cindoruk’un hayat hikâyesi merak konusu oldu. Peki, Zemheri’nin Caner Cindoruk’u kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte konunun detayları…

 

Yaprak Dökümü ve Hanımın Çiftliği gibi popüler dizilerinde rol almasıyla tanınan Caner Cindoruk, son olarak Kadın dizisinde rol almıştı. Oyunculuk kariyerinde büyük başarılara imza atmış ve son olarak yeni dizi Zemheri’de izleyicinin karşısına çıkıyor. İşte Caner Cindoruk ile ilgili detaylar…

CANER CİNDORUK KİMDİR?

Caner Cindoruk, 1980 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Babası yazar Zafer Cindoruk, annesi ise Müşerref Cindoruk’tur. Münir Can ve Taner isminde iki kardeşi vardır. İlk orta ve lise öğreniminin ardından üniversiteye hazırlanış ve Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazanmış ve burayı başarılı bir şekilde bitirmiştir.

39 yaşında olan Cindoruk 1.75 cm boyunda ve 75 kilodadır.

OYUNCULUK HAYATI

Caner Cindoruk, daha çocukluk yaşlarda başlamıştır tiyatroya. Amcası olan ünlü tiyatrocu Erdal Cindoruk onu oyunculuğa yönlendiren kişilerin başında gelir. Ailesi de onun tiyatro ile ilgilenmesini teşvik etmiştir. Bu nedenle Cindoruk’un çocukluğu hep kulislerde geçmiştir. Bu özgüven ile ortaokul lise ve üniversite yıllarında sergilenen oyunlarda her zaman sahne almıştır. Üniversiteyi de tiyatro bölümünde okumuş ve burada okulun tiyatro topluluğunda oyuncu ve yöneticilik yapmıştır.

Profesyonel olarak ilk defa “Fehim Paşa Konağı”nda Yusuf rolü ile izleyenlerin karşısına çıkmıştır. 1997 yılından başlayıp 10 yıl boyunca Adana Şehir Tiyatroları ve Seyhan Belediye Tiyatrolarında profesyonel oyuncu olarak rol aldı. 2006 yılında İstanbul’a yerleşti.

İstanbul’a gelişinin ardından “Benelminel” filminde rol almış ve ilk defa sinema kariyerine adım atmış oldu. Bu dizide Özgü Namal ile çalışma fırsatı bulmuştur. 2008 yılına gelindiğinde “Kelebek” filminde rol almıştır.

2007 yılında ise TV dizilerine adım atmıştır Caner Cindoruk. İlk adımını da “Kara Güneş” isimli dizi ile yapmıştır. Bunu takip eden 2008 yılında “Geç Gelen Bahar” ve “Yaprak Dökümü” dizilerinde de rol almıştır.
Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Doktor Nazmi karakteri ile pek çok yapımcının ilgisini çekti ve izleyicinin beğenisini kazandı.

Oyunculuk kariyerine hızla devam eden Cindoruk, 2009 yılında “Hanımın Çiftliği” dizisinde Kemal rolünü canlandırmıştır.

Yıl 2012’yi gösterdiğinde yönetmen Bahman Gobadi’nin “Gergedan Mevsimi” filminde Yılmaz Erdoğan ve Monica Belluci’yle birlikte rol almıştır.
2013 yılında “Aramızda Kalsın” isimli dizide ve “Çalsın Sazlar” isimli filmde başrol oynamıştır. 2015 ve 2016 yıllarında sırasıyla “Dar Elbise” ve “Kor” filmlerinde de rol almıştır. Yine 2016 yılında “İstanbul Sokakları” isimli dizide de rol almıştır.

Son olarak Kadın dizisinde rol alan Cindoruk burada da Sarp karakterini canlandırmıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

ROL ALDIĞI FİLM VE DİZİLER

Kadın, Muhteşem Yüzyıl Kösem, İstanbul Sokakları (Sinema Filmi), Dar Elbise (Sinema Filmi), Çalsın Sazlar (Sinema Filmi), Aramızda Kalsın, Ateş Altında Aşk, Yabancı, Gergedan Mevsimi, Elveda Katya, Firar, Hanımın Çiftliği, Kelebek, Geç Gelen Bahar, Yaprak Dökümü, Kara Güneş, Beynelmilel.

19-12/17/caner-cindorukjpgg-1576588914.jpg

OYNADIĞI TİYATRO OYUNLARI

Fehim Paşa Konağı, Yalancı Aranıyor, Kaktüs Kumpanya, Soyut Padişah, Komşu Köyün Delisi, Yeşil Papağan Limited, Ada, Hayvan Çiftliği, Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı, Kuğular Şarkı Söylemez, Uçurtmanın Kuyruğu. Pandaların Hikâyesi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN