Hakan Taşkıran kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Hakan Taşkıran kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Show TV’nin yeni dizisi Zemheri’nin oyuncu kadrosu göz dolduruyor. Hakan Taşkıran’ın hayat hikâyesi de izleyiciler tarafından en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki oyuncu Hakan Taşkıran kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Tüm detaylar karar.com’da…

 

Show TV ekranlarının Ay Yapım imzalı dizisi Zemheri’de performansıyla dikkat çeken Hakan Taşkıran, izleyicinin sevgilisi olmayı başardı. İşte Zemheri oyuncusu olan Hakan Taşkıran’ın hayat hikâyesine dair bilgiler…

HAKAN TAŞKIRAN KİMDİR?

Hakan Taşkıran 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından Okan Üniversitesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitiminin yanında oyunculuk eğitimi de alan Hakan Taşkıran, Temel oyunculuk ve kamera önü oyunculuk eğitimi de almıştır.

Genç oyuncu 2019 itibarıyla 23 yaşındadır. Bekar olan oyuncu 1.80 cm boyunda ve 67 kilodadır. Gözlerinin rengi ise sevilen ve beğenilen renk eladır.

Sosyal paylaşım sitelerinde de aktif olan Hakan Taşkıran, binlerce hayranı tarafından takip ediliyor.

19-12/18/hakan-taskiran.jpg

Oyunculuk hayatına ilk defa “Gülperi” dizisiyle başlayan Hakan Taşkıran, dizide Kadir karakterini oynamıştı. Dizide büyük beğeni toplayan Taşkıran, gelecek vadeden ve iyi bir oyuncu olma yolunda hızla ilerliyor.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Son olarak Show TV’nin yakında ekranlara gelecek olan yeni dizisi Zemheri’de rol alma fırsatı bulmuştur.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN