Aleyna Özgeçen kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Aleyna Özgeçen kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Show TV’nin yeni dizisi Zemheri, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Fragmanın yayınlanmasıyla oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Aleyna Özgeçen de hayat hikâyesi sorgulananlar arasında. Peki Aleyna Özgeçen kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte bilgiler…

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Zemheri’nin, güzel oyuncusu Aleyna Özgeçen, lise yıllarında oyunculuk eğitimine başladı. Zemheri’de boy gösteren Aleyna Özgeçen’in yaşı, memleketi ve biyografisi izleyiciler tarafından araştırılıyor. Tüm detaylar ise karar.com’da yer alıyor…

ALEYNA ÖZGEÇEN KİMDİR?

Aleyna Özgeçen, 2003 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokulunu bitiren Özgeçen, lise eğitimine devam etmektedir. Lise öğretimi yanında, Zengin Manager Casting Oyunculuk Atölye’sinde kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır.

Aleyna Özgeçen, oyunculuğa ilk adımını 2016 yılında Yüz Yıllık Mühür dizisi ile atmıştır. İzleyicinin beğenisini kazanan Özgeçen ikinci olarak ise Gülperi dizisinde rol almıştır. Burada Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Ece Sükan, Tarık Babuçcuoğlu gibi sanat dünyasının ünlü isimleriyle birlikte rol alma şansını yakalamıştır.

19-12/16/aleyna-ozgecenjpgh.jpg

İlk sinema film oyunculuğu olarak da Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filminde rol almıştır. Burada da Ceyde karakterine hayat vermiştir.

Aleyna Özgeçen son olarak Zemheri dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Aktif sosyal medya kullanıcısı olan Aleyna 16 yaşında, 1.60 cm boyunda ve oğlak burcundadır.

ROL ALDIĞI DİZİ-FİLMLER

Gülperi (Bedriye) (TV Dizisi) 2018 Müslüm (Cedye) (Sinema Filmi) 2018 Yüz Yıllık Mühür (TV Dizisi) 2016

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN