Cemile Canyurt kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Cemile Canyurt kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunun açıklanmasından sonra oyuncuları merak konusu oldu. Cemile Canyurt’un hayat hikâyesi de en çok araştırılanlar arasında. Peki Cemile Canyurt kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır ve hangi dizi ve filmlerde oynadı? İşte ayrıntılar…

 

15 Mart 1992 Kırıkkale doğumlu Cemile Canyurt, tiyatro ile ilk defa 13 yaşında ve 2005 yılında tanışmıştır. İlk dönemlerde ailesinden destek alamayıp tiyatroya gizli gizli devam etmiştir. İşte Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin beğenilen oyuncusu Cemile Canyurt’un hayat hikâyesi…

CEMİLE CANYURT KİMDİR?

Cemile Canyurt, 15 Mart 1992 yılında Kırıkkale’de dünyaya gelmiştir. Çocukluk yıllarını da Ankara’da geçirmiştir. İlk, orta ve lise öğreniminden sonra üniversite sınavlarına hazırlanan Cemile Canyurt, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünü kazanmıştır.

Cemile Canyurt, 27 yaşında lisans mezunu ve bekardır. Abant İzzet Baysal Üniversitesi muzunu olup balık burcundadır.

OYUNCULUK HAYATI

Cemile Canyurt, küçük yaşlarda tanışmıştır tiyatroyla. Daha 13 yaşındaydı ve yıl 2005’i gösteriyordu. Tiyatro ile tanışmasının ve sahnenin tozunu yuttuktan sonra çok sevmiştir tiyatroyu. Bundan sonraki hedeflerini başarılı bir oyuncu olma üzerine kurmuştur.

TİYATRO

İlk tiyatro eğitimini de Ankara’da almıştır. Ancak ailesi ilk başlarda karşı çıkmış elle tutulur bir işin olsun diye baskı kurmuşlardır üzerinde. Bunun üzerine bir süre ara verir tiyatroya üniversite okur. Ama burada hayallerinin peşinden gitmek için kararlıdır ve gizli gizli tiyatro ile ilgilenmeye devam etti.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

TV VE REKLAM FİLMLERİNDE DE OYNADI

Üniversite okurken tiyatro organizasyonlarında yer aldı. Bunlara ilaveten birkaç TV programı ve reklam filmlerinde rol aldı. Üniversiteyi bitirdikten sonra oyunculuk hayali peşinden İstanbul’a geldi. BKM’ye girmenin yollarını arayan Cemile Canyurt, 2016 yılında bu şansı yakaladı.

19-12/13/cemile-canyurtjpgg.jpg

BKM MUTFAK KARİYERİ

2016 yılında BKM Mutfak’ta Doğaçlama Tiyatro Ligine katıldı ve üç arkadaşı ile birlikte “Geçici Tiyatro” olarak sezonu birincilikle bitirmeyi başardılar.

Buradaki başarılarının ardından BKM Mutfak Altyapı ekibine olma şansını yakalamış ve skeçler yazıp oynamaya başlamıştır.

Şimdilerde çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinde rol alıyor ve bu durumdan çok mutlu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN