Begüm Çağla Taşkın kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Begüm Çağla Taşkın kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda yer alıp gösterdiği performansla göz dolduran Begüm Çağla Taşkın’ın hayat hikâyesi merak konusu oldu. Peki sevenleri tarafından merakla araştırılan ÇGH Begüm Çağla Taşkın kimdir ve kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte detaylar…

 

İlk oyunculuk deneyimine Çilek Zamanı adlı dizi ile başlayan Begüm Çağla Taşkın, 1987 doğumludur. Şimdilerde Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Oyunculuğu izle izleyicilerin dikkatini çeken Begüm Çağla Taşkın’ın yaşı, memleketi haberimizde…

BEGÜM ÇAĞLA TAŞKIN KİMDİR?

Begüm Çağla Taşkın, 15 Ağustos 1987 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Ortaokulunu Özel Namık Sözeri Koleji’nde bitirip liseyi de Bursa Cumhuriyet Lisesi’nde tamamlamıştır. Liseyi bitirmesinin ardından 2010 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü kazanan Taşkın 2010 yılında okuduğu bölümden mezun olmuştur. Begüm Çağla, 32 yaşında, 57 kilo ve 1.64 boyundadır. Kahverengi gözlü ve aslan burcundadır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

OYUNCULUK HAYATI

Pek çok sanatçı gibi Begüm Çağla Taşkın’ın da çocukluk hayaliydi oyunculuk. Üniversite bitirdikten sonra karar verir oyuncu olmaya ve ilk iş olarak İzmir MSM’de Actor Studio’ya yazılmak olur. Burada çok sevdiği hocası Apo Kaya’nın ısrarı üzerine Müjdat Gezen Konservatuarı’nda yetenek sınavına girmiş ve bu sınav hayatının dönüm noktası olmuştur. Oyunculuk serüveni de resmi olarak başlamıştır. Konservatuvar eğitimi de çok zevkli geçmiş ve başarılı bir şekilde oradan da mezun olmuştur.

Konservatuvarı bitirdikten sonra “Kim Korkar Hain Kurttan” oyununda yönetmen asistanlığı işine başlamış ardından Haluk Bilginer’in “Nehir” oyununda rol almıştır. Bunların yanında Sevgili Doktor ve On ikinci Gece oyunlarında da rol almıştır.

Begüm Çağla Taşkın severek yaptığı oyunculuğu yanında, Çilek Zamanı, Eleni ile Aret, Evelina gibi Film Tasarımı ve Yönetmenliği de yapmıştır. Film ve oyunculuk çalışmalarıyla birlikte Turkcell, İstikbal Mobilya, Findeks, Shell, Nef ve Odeabank gibi pek çok firma ve markanın reklam filmlerinde oynamıştır.

Son olarak aile gibi gördüğü BKM Mutfak ekibinin içerisindedir. BKM için şöyle diyor Begüm Çağla: “Kader, şans, yetenek her neyse kendimi 22 kişilik cıvıl cıvıl bir ekibin içinde buldum. Yılmaz Usta’yla tanıştım, çırağı oldum, baya baya gözümün içine bakıp bana şakalar yapıyor hala inanamıyorum!” diyerek mutluluğunu ifade ediyor.

19-12/12/begum-cagla-taskin.jpg

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 (TV Dizisi) 2019
Organize İşler 2: Sazan Sarmalı (Sinema Filmi) 2019
Jet Sosyete (TV Dizisi) 2018
Evelina (Sinema Filmi) 2011
Eleni (Sinema Filmi) 2011
Çilek Zamanı (Sinema Filmi) 2011

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN