Engin Demircioğlu kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Engin Demircioğlu kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda yer alıp gösterdiği performansla göz dolduran Engin Demircioğlu’nun hayat hikâyesi merak konusu oldu. Peki sevenleri tarafından ilgi ile takip edilen Engin Demircioğlu kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte detaylar…

 

1982 yılında Bursa’da dünyaya gelen Engin Demircioğlu, oyuncu olmadan önce bir dönem amatör futbolla da ilgilendi. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinde yer alan Engin Demircioğlu’nun biyografisi karar.com’da…

ENGİN DEMİRCİOĞLU KİMDİR?

Engin Demircioğlu,1982 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve ortaöğretimi Bursa’da tamamlamıştır. Lise eğitiminin ardından Almanya’ya gitmiştir. Eğitimine bir süre Almanya’da devam eden Demircioğlu aynı dönemlerde amatör futbolla da ilgilenmiştir. 1998 yılına gelindiğinde tekrar baba ocağı Bursa’ya dönmüştür. Bu dönemde mankenlik, dansçılık ve fotomodellik gibi işlerle meşgul olmuştur. Daha sonra bir dönem İspanya’ya yerleşen Engin Demircioğlu, 2008 yılında İstanbul’a yerleşmiştir.

37 yaşında olan Engin Demircioğlu, 1.78 cm boyunda ve 76 kg’dır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

OYUNCULUK HAYATI

Pek çok oyuncu gibi Engin Demircioğlu’nun da çocukluk hayalidir oyuncu olmak. Küçükken aynaların karşısına geçip sık sık şarkılar söyler, kasetler doldurur, radyo programları yapar ve evde ne bulursa bir müzik enstrümanı gibi kullanır. İspanya’da yaşadığı dönemde tiyatro çok ilgisini çekmiş ve oyuncu olma isteği depreşince içinde İstanbul’a yerleşme kararı almıştır.

2008 yılında İstanbul’a yerleşen Engin Demircioğlu, Sadri Alışık Konservatuvarı’nda oyunculuk eğitimimi almaya başlar. Oyunculuk eğitimi almaya devam ederken Tiyatrokare’ye de giren Demircioğlu, burada çocuk oyunlarında rol almıştır.

19-12/16/engin-demircioglujpgg.jpg

Oyunculuk eğitimini tamamladıktan sonra Sadri Alışık Tiyatrosu kadrosuna girmeyi başarır. Burada pek çok oyunda rol aldı. Rol aldığı bazı oyunlar: Kafkas Tebeşir Dairesi, Küçük Adam Ne Oldu Sana, Guguk Kuşu, Binde Bir Gece Diyalogları bunların başında gelir.

Yıl 2017’ye geldiğinde BKM ile tanışır. BKM ile tanıştıktan sonra çok çalıştığını ve bunun kendisini mutlu ettiğini ifade eden Engin Demircioğlu, buradan geçen ustaların oyuncuların ve sanatçıların ayak izleri üzerinde bir şeyler yapmaya çabalamak hayatının en büyük gururu olduğunu ve bu gururu hayatı boyunca yaşayacağını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN