Gürhan Altundaşar kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Gürhan Altundaşar kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

2019 yılında yeni kadrosu ile izleyici karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncu kadrosunda yer alan Gürhan Altundaşar’ın kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Gürhan Altuındaşar kimdir ve kaç yaşında? İşte detaylar…

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yeni kadrosunda yer alan ve sevilen oyuncu Gürhan Altundaşar, sahnede gerçekleştirdiği performansla dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. İşte, Gürhan Altundaşar ile ilgili merak edilen konuların ayrıntıları…

GÜRHAN ALTUNDAŞAR KİMDİR?

Gürhan Altundaşar, 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlayan Altundaşar, üniversiteyi ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı’nda okumuştur.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Oyunculuğa tutunmanın kendisi için oldukça zor olduğunu belirten Altundaşar, beş kez sınava girdim diyor ve ''Genellikle aileler çocuklarını oyuncu olma isteklerini desteklemezler ancak benim ailem desteğini hiç eksik etmedi'' dedi.

Ailesinin isteği üzerine pek çok defa oyunculuk için başvurmuş ve 2013 yılında İstanbul’a yerleşmiştir.

19-12/21/gurhan-altundasarjpgg.jpg

İstanbul’a geldikten sonra pek çok tiyatroda çeşitli oyunlarda rol aldı. 2016 yılında ise BKM Mutfak ile tanışmıştır. O zamandan beridir Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinde yer almaktadır.

Kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Dizdar ile evli olan Gürhan Altundaşar, 1.71 cm boyunda, 66 kiloda, kahverengi gözlere sahip ve boğa burcundadır. 2019 yılı itibarıyla da 35 yaşındadır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN