Hilmi Deler kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Hilmi Deler kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yeni kadrosunda yer alan ve sempatik oyuncu Hilmi Deler, sahnede gerçekleştirdiği performansla dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Peki, Hilmi Deler kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte konunun ayrıntıları…

 

2019 yılında yeni kadrosuyla izleyici karşısına çıkan BKM yapımı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda açıklanmasıyla oyuncuların hayatları merak ediliyor. Hilmi Deler de bu isimler arasında. İşte hayat hikâyesi araştırılan oyuncu Hilmi Deler ile ilgili bilgiler…

HİLMİ DELER KİMDİR?

Hilmi Deler, 16 Nisan 1994 yılında Sakarya’da doğmuştur. İlk, Orta ve lise eğitimlerinin ardından Üniversite sınavlarına hazırlanmıştır. Trakya Üniversitesi’ni kazanmış ve burada Ekonometri Bölümü’nde okumuştur.

Hilmi Deler, oyunculukla ilkokul yıllarından beri ilgilenir ve okullarda hep müsamerelere katılırdı. Okul yıllarında başlayan bu oyunculuk tutkusu lise ve üniversite yıllarında da devam etti.

2010 ile 2012 yılları arasında Tiyatro Ti’den temel oyunculuk eğitimi almıştır. Etrafındakilerin bırak yapamazsın, oyunculuk zor demelerine rağmen, o inanmıştı ve sevmiştir oyunculuğu. Kimsenin yapamazsın dediği şeyler ilgisini çekmiş ve bunun üzerine gitmiştir. Sonunda başarmıştır. Kendisi için en uygun mesleğin oyunculuk olduğunu düşünmüştür.

19-12/24/hilmi-delerjpgg.jpg

Üniversiteyi ekonometri Bölümü’nde okumasına rağmen 4 yıl boyunca “Düşünce Edebiyat ve Tiyatro Kulübü”nde çeşitli oyunlar yazmış ve oynamıştır.

Üniversiteyi bitirdikten sonra özel bir TV programı ile iletişime geçmiş ve bazı kısa filmlerde oynamıştır. Bundan sonra da bazı çocuk oyunlarında oynamıştır.

2016 yılına geldiğinde BKM Mutfak ile tanışır. Buranın Doğaçlama Ligine katılır ve Geçici Tiyatro ile sezonu birincilikle bitirmeyi başarırlar.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Bir sonraki adım BKM Mutfak altyapı ve sonrasında Yılmaz Erdoğan’ın Yönetiminde Çok
Güzel Hareketler Bunlar 2. Kuşak ekibinde yer almıştır.

2019 yılı itibarıyla 25 yaşında olan Hilmi Deler, 1.77 boyunda ve 70 kilodadır. Kahve rengi gözlü ve Koç burcundadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN