Ozan Yiğit kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Ozan Yiğit kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

2019 yılında yeni kadrosu ile izleyici karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin oyuncu kadrosunda yer alan Ozan Yiğit’in kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Ozan Yiğit ile ilgili bilgiler…

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yeni kadrosunda yer alan ve sevilen oyuncu Ozan Yiğit, sahnede gerçekleştirdiği performansla kendini bir hayli sevdirdi. Yılmaz Erdoğan’ın filmi Organize İşler Sazan Sarmalı filminde de boy gösteren Ozan Yiğit’in hayat hikâyesi karar.com’da…

OZAN YİĞİT KİMDİR?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de gerçekleştirdiği performansla adından söz ettiren Ozan Yiğit, 1993 yılında başkent Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır.

Tiyatro ile ilk olarak da lise yıllarında tanışmıştır. Ozan Yiğit’in kendi ifadesiyle lise yıllarında zor geçen buluğ çağının bastırılması için zorla tanıştırılmıştır tiyatro ile. 18 yaşına geldiğinde oyunculuğun membağı LA’ye yelkenlerini açtığını ifade ediyor.

19-12/27/ozan-yigitjpgg.jpg

Dil eğitimi için ABD’ye gitmiştir. Dil eğitiminin ardından “New York Film Academy” – “BFA Acting for Film”de gereklı oyunculuk eğitimlerini almıştır. Yaklaşık olarak 5 yıl ABD’de kalan Ozan Yiğit bu sürenin ardından İstanbul’a yerleşmiştir.

Oyunculuk tecrübesi olarak da ilk kez “Ekşi Elmalar” ve “Tatlım Tatlım” filmlerinde rol alarak gerçekleştirmiştir.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Ozan Yiğit daha sonra BKM Mutfak ile tanışmış ve 2 yıldır BKM çatısı altında yolculuğuna devam etmektedir.

2019 yılı itibarıyla 26 yaşında olan yakışıklı oyuncu Ozan Yiğit, 1.79 boyunda ve 75 kilodadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN