Hamza Yazıcı kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Hamza Yazıcı kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yeni kadrosunda yer alan ve sempatik oyuncu Hamza Yazıcı, sahnede gerçekleştirdiği performansla izleyenlerin sevgilisi oldu. Peki Hamza Yazıcı kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte tüm bilgiler…

2015’te Mehmet Ali Erbil’in de oynadığı Polis Akademisi Alaturka ile ilk film deneyimini yaşayan Hamza Yazıcı, boyu, güler yüzü, sempatik tavırlarıyla ÇGH 2 ekibinin vazgeçilmezi hâline geldi. Hepimizin ilgiyle izlediği Hamza Yazıcı’nın hayat hikâyesi karar.com’da…

HAMZA YAZICI KİMDİR?

Hamza Yazıcı, 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Hatay’ın Antakya ilçesindendir. Hamza Yazıcı, çocukluk yıllarından beri hayalini kurduğu oyunculuğu ata sporu olduğundan dolayı seçtiğini ifade ediyor. 2019 itibarıyla 27 yaşında olan Yazıcı, 1,28 boyunda ve Kova burcundadır.

Oyunculuk hayatına da ilk defa 2008 yılında başlayan Hamza Yazıcı, çeşitli kurumlarda temel oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuğunu usta-çırak ilişkisi içerisinde geliştirdiğini ifade etmiştir.

19-12/23/hamza-yazicijpgg.jpg

Oyuncu olarak rol aldığı ilk film de başrollerini Saba Tümer, Mehmet Ali Erbil ve Sümel Tilmaç’ın paylaştığı 2015 yapımı komedi filmi “Polis Akademisi Alaturka”dır. Hamza Yazıcı burada ‘Yüce Osman’ karakterini canlandırmıştır.

Daha çok komedi filmlerinde rol alan Yazıcı bundan sonra “Çılgın Kapm”, “Piyasadan Büyük Alacağımız Var”, “Bizans Oyunları”, “Kolonya Cumhuriyeti” ve Organize İşler 2: Sazan Sarmalı gibi filmlerde de rol almıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Daha önce “Güldür Güldür Show” isimli komedi programında Taylan karakteri ile gönülleri fethetmeyi başaran Hamza yazıcı şimdilerde BKM Mutfak ekibinde yer alıyor ve kendini sevdirmeyiz yine başardı. Sempatik oyunculuğuyla Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyununda izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor.

Aktif sosyal medya kullanıcısı da olan Hamza’nın 2019 yılı itibarıyla Instagram hesabındaki takipçi sayısı 152 bin civarındadır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN