Fatma Tezcan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Fatma Tezcan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Yeni kadrosu ile izleyici karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin oyuncu kadrosunda yer alan Fatma Tezcan’ın kaç yaşında ve nereli olduğu sıkça sorgulanıyor. Peki skeçlerdeki performansıyla sevilen Fatma Tezcan kimdir ve kaç yaşında? İşte detaylar…

 

1998 yılında İstanbulda doğan Fatma Tezcan, sahnede sergilediği performansla milyonların sevgilisi hâline geldi. Güzel oyuncu, tiyatroculuğun yanı sıra spor alanlarında da bir hayli başarılıdır. Fatma Tezcan’ın hayat hikâyesine dair tüm bilgiler karar.com’da…

FATMA TEZCAN KİMDİR?

Fatma Tezcan, 21. Yüzyıla girmeden hemen önce 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini İstanbul’da almıştır ve başarılı bir öğrencilik dönemi geçirmiştir. Eğitim yıllarında sportif faaliyetlerde bulunmuş, voleybol ve kürek sporları ile ilgilenmiştir. Lise eğitiminin ardından üniversite sınavlarına hazırlanmış ve İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü kazanmıştır. Fatma Tezcan, 1.74 boyunda ve 62 kilodadır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Fatma Tezcan, oyunculuğa ilgisi çok küçük yaşlarda başlamıştır. Daha 8 yaşındayken tiyatroya gitmek ve Külkedisi rolünü oynamak istemiştir. Ancak arkadaşlarının sen çirkinsin ve bu rol için çok büyüksün Külkedisi olamazsın demeleri üzerine hevesi kırılıp bırakmıştır.

19-12/19/fatma-tezcanjpgg.jpg

Ardından sporla ilgilenmiş ve üniversiteye girmişse de oyuncu olma fikrini unutamamıştır. Üniversiteyi dahi ailesinin oyuncu olmanın ön şartı olarak kazanmıştır. Eğer oyuncu olmak istiyorsan önce bir bölüm kazanmalısın sözleri üzerine edebiyat bölümünü kazanmıştır.

Üniversite okurken 2 yıl Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde eğitim almış ve BKM Mutfak’ın seçmelerine katılmıştır. BKM Mutfak seçmelerini kazanan Fatma Tezcan çok mutlu olduğunu ve kendini ait hissettiği yerin burası olduğunu ifade ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN