Ezgi Yürekoğlu kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Ezgi Yürekoğlu kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yeni kadrosunda yer alan ve genç isimlerinden olan Ezgi Yürekoğlu, sahnede gerçekleştirdiği performansla dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Peki Ezgi Yürekoğlu kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte ayrıntılar…

2019 yılında yeni kadrosuyla izleyici karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda bulunan Ezgi Yürekoğlu’nun hayat hikâyesi en çok sorgulanan konular arasında yer alıyor. Ezgi Yürekoğlu’nun yaşı, memleketi ve yer aldığı projeler karar.com’da...

EZGİ YÜREKOĞLU KİMDİR?

12 Şubat 1990 yılında Mersin’in Tarsus ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından hazırlandığı üniversite sınavlarını kazanmıştır. 2008 yılında Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Fakültesi’ni kazanmıştır. Buradan 2013 yılında mezun olan Yürekoğlu, üniversite vesilesi ile İstanbul’a yerleşmiştir.

1.70 cm boyunda olan Ezgi Yürekoğlu, 60 kg ağırlığındadır, N-nişanlıdır ve ismi Ahmet Saka’dır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

OYUNCULUK HAYATI

Ezgi Yürekoğlu’nun da pek çok sanatçı gibi çocukluk yaşlarda başlamış oyuncu olma hayali. Oyuncu hayali kurarken Üniversitede bulur kendini. Ailesi önce bir meslek sahibi olmasını istemiştir. Ezgi Yürekoğlu, üniversite vesilesiyle İstanbul’a gelmiş ve hayallerine bir adım daha yaklaşmıştır.

Üniversitenin Tiyatro bölümüyle tanışma fırsatı olmuş burada pek çok tiyatro oyununda oyunculuk, yönetmen yardımcılığı, kostümcü ve aksesuarcı olarak görev almıştır. 2013 yılında üniversiteden mezun olmasıyla birlikte, 1 sene çeşitli çocuk oyunları ve belediyelerde yetişkin oyununda oyunculuk yapmıştır.

19-12/17/ezgi-yurekoglujpgg.jpg

2014 yılına gelindiğinde ise, Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama alanında yüksek lisansa başlamıştır. Bu sayede 2 yıl daha İstanbul’da kalma şansı yakalayan Yürekoğlu, iki yılın bitiminde memlekete dönmek de istemiyordu.

Pek çok reklam ajanslarına görüşmelere gitmiş ise de çok azında iş yapabildi. Farklı amatör tiyatro oyunlarında oynamaya başladı. Son olarak da 2016 yılında BKM Mutfak ile tanışma fırsatını bulmuştur. BKM ile tanıştıktan sonra hayallerinin gerçekleştiği yerde olduğunu ve iyi ki burada olup, bu ekibin parçasıyım diyerek mutluluğunu ifade ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN