Fatih Öztürk kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Fatih Öztürk kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yeni kadrosunda yer alan oyuncu Fatih Öztürk, sahnede gerçekleştirdiği performansla dikkat çekiyor. Peki Fatih Öztürk kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Tüm bilgiler karar.com’da…

2019 yılında yeni kadrosuyla izleyici karşısına çıkan BKM yapımı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda açıklanmasıyla oyuncuların hayatları merak ediliyor. Fatih Öztürk de bu isimler arasında. İşte sevilen oyuncu Fatih Öztürk’ün yaşamı ve daha önce yer aldığı projeler…

FATİH ÖZTÜRK KİMDİR?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda yer alıp oldukça dikkat çeken oyuncular arasında yer alan Fatih Öztürk, 17 Haziran 1984 yılında İstanbul’un Şişli ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da almıştır.

Fatih Öztürk kendi ifadesiyle çok başarılı olmayan bir eğitim-öğretim dönemi geçirmiştir. Lise eğitiminin ardından üniversite sınavlarına hazırlanan Öztürk, Kütahya Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazanmıştır. Orta halli geçen eğitimin ardından 2012 yılında mezun olmuştur.

19-12/18/fatih-ozturkjpgg.jpg

OYUNCULUK HAYATI

Fatih Öztürk’ün oyunculuk eğitime girmesi biraz farklı olmuştur. Üniversite birinci sınıfta okurken nedenini bilmediği bir durumdan dolayı hoca tarafından dersten atılır.

Kantine çay içmeye gittiği esnada duvarda asılı tiyatro afişi görür ve bu şekilde tiyatro grubuna girmiştir. Bu günden sonra Konservatuvar sınavlarına hazırlanır ve 2008 yılında Eskişehir Konservatuvar Oyunculuk Bölümünü kazanmıştır. Oyunculuk okulunda ilk derslerde tekrardan nedeninin bilmediği durumdan dolayı tekrar dersten atıldığını ve tekrar kantine çay içmeye gittiğini ancak her hangi bir afiş göremediğini esprili bir şekilde anlatıyor Fatih Öztürk.

Oyuncu olarak ilk kez okuldan mezun olduktan sonra Bp’nin reklamlarında oynamıştır. Bu reklam oyunculuğu 3 yıl sürmüştür.

Son olarak 2018 yılında BKM Mutfak ekibiyle tanışmıştır ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncuları arasında yer almaktadır. Buradaki oyunculuğuyla göz doldurmaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN