Ecem Sena Bayır kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

Ecem Sena Bayır kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

2019 yılında yeni kadrosuyla izleyici karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin kadrosun yer alan Ecem Sena Bayır’ın kim ve kaç yaşında olduğu gibi bilgiler merak konusu oldu. Peki, ÇHB2 Ecem Sena Bayır kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, detaylar…

Sahnedeki oyunculuğu ile göz dolduran ve dikkatleri üzerine çeken Ecem Sena Bayır, halen öğrenci olarak eğitimine devam ediyor. Hayatı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. İşte 1996 yılında doğan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Ecem Sena Bayır hakkında meral edilen her şey…

ECEM SENA BAYIR KİMDİR?

Ecem Sena Bayır, 11 Nisan 1996 yılında İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise öğretiminin ardından üniversite sınavlarına hazırlanarak İstanbul Üniversitesi Dilbilim Bölümü’nü kazanmıştır. Üniversite eğitimini bitirmesine karşılık alttan kalan dersleri dolayısıyla mezun olamamıştır. Ecem Sena Bayır, 1.73 cm boyunda ve 53 kilodadır. Şu an itibarıyla 23 yaşında olan Bayır Koç burcundadır.

19-12/14/ecem-sena-bayirjpgg.jpg

OYUNCULUK HAYATI

Ecem Sena Bayır, ilk oyunculuk deneyimini küçükken aynanın karşısına geçip izlediği dizi ve filmlerdeki karakterleri oynamaya başlamasıyla yaşamıştır. Bu şekilde oyunculuk hayali başlamıştır. Kendini oyunculuk yaparken mutlu hissediyordur.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Eğitim olarak Konservatuvar okumak istemişse de lise yıllarında yabancı dil eğitimi aldığı için Üniversiteyi de dil üzerine okumak istemiştir. BKM Mutfak ekibinde yer alana kadar profesyonel anlamda herhangi bir sahne tecrübesi yoktur. Sadece üniversite yıllarında arkadaşları ile kurdukları bir web sitesi ile ilgilenmiştir. BKM Mutfak ekibinde olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Ecem Sena Bayır, Yılmaz Erdoğan’la çalışmaktan da onur duyduğunu ifade ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN