Sema Özkan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Sema Özkan kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

2019 yılında yeni kadrosu ile izleyici karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin oyuncu kadrosunda yer alan Sema Özkan’ın, yaşı, memleketi ve ve nereli olduğu araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Sema Özkan kimdir? Tüm bilgiler karar.com’da…

 

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yeni kadrosunda yer alan ve sevilen oyuncu Sema Özkan, üniversite eğitimini tamamlamasının ardından evlenmiş bir de çocuk dünyaya getirmişti. Öğretmenlik okumasına rağmen oyuncu olan Sema Özkan’ın hayat hikâyesi haberimizde…

SEMA ÖZKAN KİMDİR?

Yılmaz Erdoğan’ın yönetmenliğini yaptığı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 güldürü programının sevilen oyuncusu Sema Özkan,1984 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da görmüş ve lisans eğitimi için İstanbul’a gelmiştir. Lisansını Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Sosyal Bilgiler Öğretmenliği’ni bitirmiştir.

Sema Özkan, öğretmenlik okumasına rağmen öğretmen olmak istememiş çocukluk hayali olan oyuncu olmak istemiştir.

Tiyatroya ilkokul yıllarında başlamıştır Özkan. Üniversiteden sonra tüm KPSS kitaplarını geri dönüşüme göndermiş ve tiyatro eğitimine başlamıştır.

Önce doğaçlama tiyatro eğitimine başlamış sonra müzikal eğitimine geçmiş ve ardından Eric Morris tekniğinden kamera önü oyunculuğuna kadar pek çok alanda oyunculuk eğitimi almıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Sema Özkan, daha sonra Şahika Tekand’ın Studio Oyuncuları’na başlamış ve buradan da mezun olmuştur.

Gerekli oyunculuk eğitimlerinin ardından pek çok projede yer alarak seyirciye ulaşmanın yollarını bulmuştur.

Sema Özkan, üniversite eğitimini bitirdikten sonra evlenmiş ve 2016 yılında bu evlilikten bir çocuk dünyaya gelmiştir.

19-12/30/sema-ozkann.jpg

Hem çocuğuyla ilgilenip hem de oyunculuğa devam etmiştir. Çocuğunun dünyaya gelmesinden sonra onun getirdiği uğur ile oynadığı bir doğaçlama oyundan sonra BKM Mutfak ile tanışma fırsatı bulmuştur.

Ve çocukluktan beri hayalini kurduğu Yılmaz Erdoğan’la çalışma fırsatını bulmuştur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN