Safa Sarı kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Safa Sarı kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

2019 yılında yeni kadrosu ile izleyici karşısına çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin oyuncu kadrosunda yer alan Safa Sarı’nın yaşı, memleketi ve hayat hikâyesine dair bilgiler, son günlerde yoğun bir şekilde araştırılıyor. Safa Sarı’ya dair tüm detaylar karar.com’da…

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin yeni kadrosunda yer alan ve sevilen oyuncu Safa Sarı, sahnede gerçekleştirdiği performansla dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor. Tiyatroya ilkokul yıllarında başlayan Safa Sarı, ÇGH’de yaptığı taklitlerle izleyicileri kırıp geçiriyor.

SAFA SARI KİMDİR?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 güldürü programının sevilen ve beğenilen oyuncusu Safa Sarı, 22 Haziran 1992 yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelmiştir. Çocukluk yıllarında afacan ve yaramaz bir huyu vardır ve annesini bu anlamda çok uğraştırmıştır. Bu yaramazlık ilkokul yıllarında da devam etmiştir. İlkokulunu Ertuğrul Gazi İlkokulu’nda okumuştur.

Tiyatroya da ilk defa ilkokul yıllarında başlamıştır. Sürekli yiyen ve kilo alan bir kişiliktir ve tiyatro rolünü de çok yiyen bir çocuğu oynayarak başlamıştır.

Ortaokuldan sonra liseyi de Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi’nde okumuştur. Lisede de okulun tiyatro kulübüne katılmış ve burada da devam etmiştir oyunculuğa.

19-12/30/safa-sarijpgg.jpg

Bir dönem “Yetenek Sizsiniz” yarışmasına katılmış ve finale kadar çıkmıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise 2015 yılında “Biri Bana Baba Dedi” isimli dizi ile yaşamıştır. Daha sonra “Organize İşler 2: Sazan Sarmalı” isimli sinema oyununda oynamıştır.

INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Safa Sarı son olarak çocukluk hayali olan BKM seçmelerine girmiş ve kazanmıştır. Şimdilerde “Çok Güzel Hareketler 2” oyuncuları arasında yer alıyor ve dikkat çeken bir performans sergiliyor. Safa Sarı, 1.85 cm boyunda, 98 kiloda ve Yengeç burcundadır.

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 (TV Dizisi) 2019, Organize İşler 2 Sazan Sarmalı (Naim Kulunç) (Sinema Filmi) 2019 Biri Bana Baba Dedi (Semih) (TV Dizisi) 2015.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN