CANLI sonuçlar: İstanbul, Ankara, İzmir 2018 seçim sonuçları | 24 Haziran Genel Seçim sonuçları

CANLI sonuçlar: İstanbul, Ankara, İzmir 2018 seçim sonuçları | 24 Haziran Genel Seçim sonuçları

Canlı seçim sonuçları: Ankara, İstanbul, İzmir 2018 Genel Seçim sonuçlarını sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından seçim sonuçları yayınlanmaya devam ediyor. Türkiye genelinde açılan sandık sayısı yüzde 69 oldu. Açılan sandık sayılarına göre, İzmir, Ankara, İstanbul seçim sonuçlarını ve oy oranlarını karar.com'dan görebilirsiniz. AK Parti, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DP, HDP, Vatan Partisi sonuçlarını ve son dakika gelişmeleri haberimizden görebilirsiniz.

Canlı seçim sonuçlarını sayfamızdan görebilirsiniz. Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer tüm illerin seçim sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili genel seçimlerinde, partilerin Ankara, İstanbul, İzmir'den ne kadar oy aldığını ve milletvekili dağılımlarını sitemizden takip edebilirisniz. AK Parti oy oranı ne? CHP oy oranı ne? İYİ Parti oy oranı kaç? diğer partilerin seçim sonuçlarını ve oy oranlarını karar.com'dan sizlere aktarıyoruz.

İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN