Canlı yayında koronavirüs aşısı oldu

Canlı yayında koronavirüs aşısı oldu

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, koronavirüs aşısına olan güveni artırmak için kameraların karşısında Pfizer-BioNTech'in geliştirdiği aşı oldu.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, eşi Karen Pence ve ABD Kamu Sağlığı Dairesi Başkanı Dr. Jerome Adams canlı yayında koronavirüs aşısı oldu.

Eşiyle birlikte kameraların karşısına geçen Pence, halkı aşıya teşvik amacıyla aşı olduklarını söyledi. Aşıya güvendiklerini ve salgının bu şekilde bitebileceğini söyleyen Pence, Moderna'nın geliştirdiği aşının da bir kaç saat içinde FDA tarafından onaylanacağını ifade etti.

"AŞIYA GÜVEN İÇİN BURADA TOPLANDIK"

Pence, yaptığı konuşmada, "Aşıya karşı güven inşa etmek için bu sabah burada
 toplandık." ifadesini kullandı.      

Salgınla mücadelede aşının önemine işaret eden Pence, "Başkan Donald Trump'ın da dediği gibi, salgında önemli bir dönemeçteyiz. Tünelin sonunda ışık görünüyor." dedi.      

Trump'ın ne zaman aşı olacağına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor.      

ABD Başkanlığına seçilen Joe Biden'ın da gelecek hafta kameralar önünde aşı olması bekleniyor.      

 ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) Moderna'nın geliştirdiği Kovid-19 aşısı için dün tavsiye kararı almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN