Cansu Tosun kendini neden folyoyla sarıyor? İşte nedeni

Cansu Tosun kendini neden folyoyla sarıyor? İşte nedeni

Cansu Tosun'un Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda kendini folyoya sarması merak uyandırdı. Bir tür zayıflama yöntemi uyguladığını dile getiren ünlü oyuncu, 2018'de kendisi gibi oyuncu olan Erkan Kolçak Köstendil ile evlendikten sonra 2020'de oğlu Marsel'i dünyaya getirmişti. Başarılı oyuncunun 'folyo ile zayıflama yöntemi' takipçilerinin ilgisini çekti. İşte detaylar...

2020'nin yaz aylarında bir bebek sahibi olan Cansu Tosun, doğum sonrası kilolarından kurtulmak için kendini folyoya sardığı anları sosyal medyadan paylaştı. İlginç zayıflama yöntemi, takipçileri tarafından merak edildi.

0920201721447048907-001.jpg

CANSU TOSUN NEDEN KENDİNİ FOLYOYA SARIYOR?

Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Oyuncu çift evliliklerini, 14 Temmuz 2020 günü oğulları Marsel dünyaya getirerek taçlandırdı. Hamilelik döneminden kalan kilolarını vermeye çalışan Cansu Tosun, ilginç zayıflama yöntemini takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu, doğum kilolarını vermek için göbek bölgesine streç folyo sardığını açıkladı. Bu yöntemle yıllardır zayıfladığını söyleyen Cansu Tosun, sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşıp, "Yıllardır zayıflamak istediğim de o bölgelerime folyo sarıyorum. İnanılmaz hızlandırıyor süreci" notunu düştü.

SUDA DOĞUM YAPMIŞTI

Cansu Tosun'un doktorunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, doğumun suda gerçekleştiği görülmüştü. Doktoru, Cansu Tosun ile Erkan Kolçak Köstendil'in bebeklerine kavuştuğu anın fotoğrafını koyup şu notu düşmüştü: "Doğum için Hollanda'yı seçmişlerdi. Salgın, sınırları kapatınca kavuşma anı için yeni plan yaptılar. Erkan, Marsel'i gördüğü an, gözyaşlarını akıttı. Filmlerinde mutluluk gözyaşı dökmesi gerekirse bu anı hatırlaması yeterli."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN