Cara Delevingne nişanlandı mı? Ashley Benson kimdir?

Cara Delevingne nişanlandı mı? Ashley Benson kimdir?

Cara Delevingne'nin bir yıldır birlikte olduğu Ashley Benson ile nişanlandığı iddia ediliyor. İddiayı güçlendiren ise ikilinin parmaklarında yüzüklerin görülmesi. People dergisinin iddiası, "Cara Delevingne kimdir, kaç yaşındadır?" ve "Ashley Benson kimdir, kaç yaşındadır?" sorularının yanıtları... İşte detaylar...

26 yaşındaki model Cara Delevingne gündemden düşmüyor. Sevgilisi Ashley Benson ile ilişkilerini nişanlanarak bir üst seviyeye taşıdıkları iddia ediliyor.

Hollywood'un yıldızlarından olan 29 yaşındaki Ashley Benson ile ünlü model Cara Delevingne bir yıl önce birlikte olduklarını açıklamış ve magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

CARA DELEVINGNE NİŞANLANDI MI?

People dergisinin haberine göre, Fransa'nın Saint Tropez şehrinde tatil yapan ikilinin yüzük parmaklarının dolu olması, nişanlanma iddialarını güçlendirdi.

19-07/11/cara-delevingle.jpg

CİNSEL KİMLİĞİNİ GİZLEMİYOR

Cinsel kimliğini gizlemeyen Delevingne, geçen ay TrevorLIVE New York Galası’nda sevgilisiyle birlikte görüntü vermiş ve ilişkilerinin birinci yıldönümünü kutladıklarını belirtmişti.

19-07/11/cara-delevingne.jpg

CARA DELEVİNGNE KİMDİR?

Cara Delevingne, 12 Ağustos 1992 tarihinde İngiltere Londra’da doğmuştur. Londra, Belgravia’da, köşkte büyümüştür. Annesi Pandora, babası Charles Delevingne’dir. Ablası Poppy Delevingne de modeldir.

2011 yılında H&M Authentic Collection ve 2012 yılında Dominic Jones Mücevher, Blumarine, Zara ve Chanel gibi diğer markalar için reklam kampanyaları yer aldı.

Cara Delevingne, Burberry‘nin 2011 kampanyasında ve ilkbahar / yaz 2012 12 yılında Burberry Güzellik kampanyasının yüzü oldu.

Cara Delevingne, 2012, Victoria Secret defilesinde bir model olarak podyumda yürüdü. 2013 yılında Hollandalı model Saskia de Brauw ile beraber Chanel‘in 2013 kampanyasının yüzü oldu. Daha şimdiden defalarca Vogue kapağı oldu.

2012 yılında, İngiliz Moda Ödülleri 2012 Yılı Modeli Ödülü’nü kazandı. 2012 yılında Lev Tolstoy‘un Anna Karenina romanından aynı isimle uyarlanan “Anna Karenina” filminde Prenses Sorokina rolünü oynamıştır.

Cara Delevingne, şarkıcı Rita Ora ile yakın arkadaş.

2015 yılında bitecek olan “pan” adlı sinema filminde Amanda Seyfried ve Hugh Jackman ile birlikte denizkızı rolünde oynamıştır.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2015 – Pan

2014 – The Face of an Angel (Melanie)

2014 – London Fields

2012 – Anna Karenina (Prenses Sorokina)

 ASHLEY BENSON KİMDİR?

Ashley Benson 18 Aralık 1989’da Kaliforniya – Anaheim Hills’de dünyaya gelmiştir. Beş yaşında, birkaç dans kataloğu için modellik yapan güzel oyuncu, 3 yıl sonra Ford Modellik Ajansı bünyesinde profesyonel modellik yapmaya başlamıştır.

1999’da oyunculuk kariyerine ağırlık veren Ashley Benson, birkaç reklam, film ve televizyon projelerinde küçük rollerle kendini göstermeye başlamıştır. Nikki, The West Wing ve The District televizyon dizilerinde rol aldıktan sonra, 2004’te Days of Our Lives dizisi için 3 yıllık bir sözleşme imzalamıştır.

2007’de, Bring It On dizisinde rol alan güzel oyuncu, çeşitli dizilerde konuk oyuncu olarak bulundu. Aynı zamanda CSI: Miami ve Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal filmlerinde rol alan Ashley Benson, 2009’da televizyon dizisi Eastwick’de rol aldı. 2009’da Pretty Little Liars dizisinde Hanna Marin karakterine hayat vermeye başlayan güzel oyuncu performansı ile övgü topladı ve 2017 yılına kadar dizide rol aldı.

2012’de Spring Breakers filmiyle beyazperdeye geri dönen sevilen oyuncu, Ocak 2013’te CBS sitcomu Annenizle Nasıl Tanıştım dizisinin bir bölümünde yer aldı. 2015 ve 2016 yılların tiyatro oyunlarına ağırlık veren güzel oyuncu, 2016’da Kronik Büyükşehirli filminde rol aldı. Pretty Little Liars dizisinin bitmesinin ardından ekranlara ara veren güzel oyuncunun yakın zamanda yer alacağını duyurduğu herhangi bir proje bulunmamaktadır.

ASHLEY BENSON'UN KİŞİSEL HAYATI

Ashley Benson Ashley Benson, Justin Thorne, Chord Overstreet, Taylor Lautner, Tyler Blackburn, Keegan Allen ve James Franco, Ryan Good gibi birçok kişiyle ilişki yaşamıştır Güzel oyuncu şimdilerde geçtiğimiz yıldan beri ilişki yaşadığı Cara Delevingne ile beraberdir.

ASHLEY BENSON DİZİLERİ

Ashley Benson’un rol aldığı diziler ve karakter isimleri aşağıdaki gibidir;

Days of Our Lives (2004-2007) – Abby Deveraux

Eastwick (2009-2010) – Mia Torcoletti

Sevimli Küçük Yalancılar (2010-2017) – Hanna Marin

 ASHLEY BENSON FİLMLERİ

Ashley Benson’un rol aldığı tüm filmler şu şekildedir;

Kronik Büyükşehirli (2016) – Jessie

Elvis & Nixon (2016) – Margaret

Pixels (2015) – Lady Lisa

Ratter (2015) – Emma

Time Warrior (2012) – Stephanie

Bahar Tatili (2012) – Brit

Bart Got a Room (2008) – Alice

Keşke 30 olsam (2004) – Six Chick

 ASHLEY BENSON'UN ÖDÜLLERİ

Ashley Benson 2011’de Sevimli Küçük Yalancılar dizisi ile Genç Hollywood İzlenmeye Değer Oyuncu Kadrosu Ödülü’nü kazanmıştır.

2016’da aynı dizi ile Teen Choice En İyi Drama/Aksiyon Macera Dizisi Kadın Oyuncusu Ödülü ve Teen Choice En İyi TV Kimyası Ödülü’nü kazanan güzel oyuncu, aynı yıl Premio Bravo Otto – Súper Estrella de Cine/TV – Femenina Ödülü’nün de sahibi olmuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN