Çatı Katı Aşk neden final yapıyor? Gülriz’in itirafı herkesi şaşırtıyor

Çatı Katı Aşk neden final yapıyor? Gülriz’in itirafı herkesi şaşırtıyor

Kanal D ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan ve başrollerinde Ezgi Şenler ve Furkan Andıç’ın yer aldığı Çatı Katı Aşk dizisi final kararı aldı. Çatı Katı Aşk’ın final bölümünde ise Emin'e Gülriz'in senelerin itirafını yapması damga vuruyor.

Çatı Katı Aşk’ın final bölümünde Şirin ve Ateş’in tedavi etmeye çalıştıkları adam ölünce, olay iyice içinden çıkılmaz bir hâl alıyor. Bunun dışında Yasemin ve Demir’in aşkı artarken, Çatı Katı Aşk’ın final bölümünde Gülriz’in Emin’e yaptığı itiraf, herkesi şoke ediyor…

ÇATI KATI AŞK NEDEN FİNAL YAPIYOR?

24 Ekim Cumartesi akşamı final bölümüyle ekranlara veda edecek Olan Çatı Katı Aşk dizisi, 16 bölüm dayanabildi. Çatı Katı Aşk’ın neden final yaptığına dair resmî bir açıklama yapılmasa da dizinin reytinglerinin düşmesinden dolayı final kararı aldığı iddia ediliyor.

ÇATI KATI AŞK’IN FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLUYOR?

Çatı Katı Aşk 16. ve final bölümünde Şirin ve Ateş’in adam öldürmekle alakalı başlarının belaya sokması ve Yasemin-Demir aşkının ileri boyutlara taşınması ekranlara geliyor. Öte yandan Emin’e senelerin itirafını yapan Gülriz, herkesi şaşırtıyor.

Şirin ve Ateş’in tedavi etmeye çalıştıkları adam vefat edince ikilinin başı derde giriyor. Bu durumdan sıyrılmaya çalışırken olaylar ise git gide büyüyor…

Yasemin ve Demir’in aşkı da gün gün artıyor. Demir, Ateş'i korumaya çalışırken fena hâlde dayak yiyor.

ÇATI KATI AŞK'IN TÜM BÖLÜMLERİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

ÇATI KATI AŞK’IN 15. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

17 Ekim 2020 Cumartesi günü izleyicisiyle buluşan Çatı Katı Aşk’ın 15. bölümünde Şirin ve Ateş’in başı mafyayla derde giriyor. Arkadaşından Şirin’e bir telefon geliyor. Şirin’e kendi yerine pansuman yapmasını isteyen arkadaşı, ondan bir yere gitmesini istiyor. Şirin de mecburen söylenen yere gidiyor.

cati-kati-ask-neden-final-yapiyor-gulrizin-itirafi-herkesi-sasirtiyorr.jpg

Gideceği sırada Ateş’le karşılaşıyor. Ateş de Şirin’in başını belaya girmemesi adına onu arabayla söylediği yere götürüyor. Bu esnada yanlarına yaklaşan minibüsten kötü görünümlü birileri aşağıya iniyor. Silah zoruyla onları başka bir yere götürüyorlar. Bu adreste de bir mafya babası vurulmuş bir şekilde yatmaktadır. 

Şirin ve Ateş, mecbur bir şekilde mafya babasını ameliyat ediyor; ancak işler bir anda sarpa sarıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN