Chicago'da ev partisi kana bulandı! 13 yaralı

Chicago'da ev partisi kana bulandı! 13 yaralı

ABD'nin Chicago kentinde bir evde düzenlenen partide çıkan tartışma sonucu silahlar konuştu, kurşunlara hedef olan 4'ü ağır 13 kişi yaralandı.

ABD'nin Chicago kentinde, bir evde düzenlenen parti kana bulandı.

Polis yetkilileri, Chicago'nun South Side bölgesinde bir evde gerçekleştirilen partide çıkan tartışma üzerine silahla ateş açıldığını kaydederek 13 kişinin yaralandığını bildirdi.

Yaralılardan dördünün durumunun ağır olduğunu belirten yetkililer, olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığını ifade etti.

CHICAGO/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN