CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel nereli, kaç yaşında? 1987 doğumlu Gökhan Yüksel kim?

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel nereli, kaç yaşında? 1987 doğumlu Gökhan Yüksel kim?

Kartal CHP belediye başkan adayı Gökhan Yüksel kimdir, nereli, ne iş yapıyor? 31 Mart yerel seçimlerinde 57 milyon seçmen oy kullanacak. Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün yerine Gökhan Yüksel aday gösterildi. İşte 1987 doğumlu olan Gökhan Yüksel'in hayatına dair merak edilen detaylar...

Yerel seçimlerde en kritik illerden biri İstanbul olurken Kartal'da ise CHP şu anda görevde olan Altınok Öz'ün yerine Gökhan Yüksel'i gösterdi. Peki Gökhan Yüksel kimdir? CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel nereli, kaç yaşında? İstanbul'u almak isteyen partiler için kentin ilçeleri de büyük önem arz ediyor. İşte CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel'in hayatı ve hakkındaki ayrıntılar

19-03/31/gokhan-yuksel-kimdir.jpg

GÖKHAN YÜKSEL KİMDİR​?

1987 yılında Kartal'da doğdu. Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisat Bölümü Lisans Programı'nı ve sonrasında Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Yüksek Lisans Programı'nı tamamladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kartal Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Ana Kademe Kurultay Delegeliği görevlerinde bulundu.

Belediye Meclis Üyeliği görevi; Encümen Üyeliği, Encümen Başkanlığı, Belediye Başkan Yardımcılığı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevleriyle devam etti.

19-03/31/gokhan-yuksel.jpg

GÖKHAN YÜKSEL OYUNU KULLANDI

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, oyunu Atalar Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu'nda kullandı.

Gökhan Yüksel, oyunu kullanacağı 1015 nolu sandığa gelerek yurttaşlarla beraber sıraya girdi. Oy kullanmaya ailesi ile birlikte gelen Yüksel'e CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi de eşlik etti. Yüksel, oyunu, aynı zamanda okuduğu okul olan Atalar Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu'nda kullandı.

Oyunu kullanırken bir açıklama yapan Yüksel, "Bu güzel gün Kartalımıza hayırlı olsun, bugün huzurlu ve Kartal'a yakışır şekilde geçsin. Bütün komşularımız gün sonunda mutlu olsunlar. Kartal'a hizmet etmek için koşan bütün arkadaşlara emeğinize sağlık demek istiyorum. Herkese sevgiler saygılar." ifadelerini kullandı.

19-03/31/kartal-secim.jpg

ALTINOK ÖZ'DEN VEDA MESAJI

Kartal Belediyesi, 8. Lale Şenliği'ni Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'nin bahçesinde başlattı. Vatandaşlara binlerce lalenin dağıtıldığı etkinlikte konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Hollanda'ya 100 milyar dolar kazandıran laleciliğin İstanbul'a getirilmesi için kendisinden sonra göreve gelecek başkana çağrıda bulundu. Başkan Öz ayrıca bundan sonra da halkı dinlemeye devam edeceğini söyledi. 

Kartal'da geleneksel hale gelen Lale Şenliği'nin sekizincisi, Kartal Belediyesi tarafından tamamlanma aşamasına gelen Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlendi. Etkinliğe katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmeyen Başkan Öz'e Sanat Evi ve Gençlik Merkezi'ne girişinde kahve ikram edildi. Daha sonra iki katlı binayı gezen Başkan Altınok Öz, bahçede düzenlenen halk oyunları gösterisini vatandaşlarla birlikte izledi.

Alanda toplanan vatandaşlara hitap eden Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, öncelikle tamamlanma aşamasında olan Soğanlık Sanat Evi ve Gençlik Merkezi binasının yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. "Mahalle arasında kalmış ve burada bu haliyle var olan bir bina, ama zaman içerisinde tamamen yok olmuş. Resimlerden bularak, Anıtlar Kurulu'ndan çıkartarak ve aslına uygun yapılarak, ama en önemlisi hakikaten, önce belediye personelimi kutluyorum" diyen Öz, daha sonra Kartal'ın Soğanlık Mahallesi'nden Osmanlı Sarayı'na giden lalenin İstanbul için önemine dikkat çekti. Başkan Altınok Öz şunları söyledi: "Biz istedik ki buradan saraya, oradan da Hollanda'ya giden ve yılda 100 milyar dolara yakın lale geliri olan Hollanda'dan bunu geri alalım, İstanbul'a getirelim. Lale şekil itibarı ile Allah yazısına benzediği için dinimizde de önemli bir yeri var. Hem manevi olarak, hem coğrafi olarak önemli bir yeri olan bu yerin ve çiçeğin Kartal'la anılması ve göreve Pazar günü seçilecek arkadaşın da laleyi Kartal'da yok etmeden devam etmesi en büyük dileğimdir. Belediye Başkanı olarak ben Kartal halkının sevgi ve ilgisinden memnun olduğumu paylaşmak isterim. Bundan sonraki hayatımda yine, eskiden muayenehane olarak kullandığım, bundan sonra ofis olarak kullanacağım yerde halkımla beraber olacağım, onları dinleyeceğim. Ama o arada, çiftçiliğime de devam edeceğim. Hepinize sağlık dolu günler diliyorum. Allah'a ısmarladık diyorum."

Konuşmanın ardından Kartal Belediyesi tarafından alana getirilen binlerce lale fidanı, alanda bekleyen vatandaşlara hediye edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN