Çiçek mezadında Sevgililer Günü yoğunluğu

Çiçek mezadında Sevgililer Günü yoğunluğu

Sevgililer Günü dolayısıyla Yalova’da kurulan çiçek mezadında satışlar patladı

Günde 2 bin olan gül satışı Sevgililer Günü dolayısıyla 20 bine çıktı.

 Yalova’da Flora Çiçekçilik Üretim Pazarlama Kooperatifi tarafından düzenlenen çiçek mezadında Sevgililer Günü yoğunluğu yaşanıyor. Satıcılar Sevgililer Gününde vitrinlerini süsleyecek çiçekleri satın almak için mezada akın etti. İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Yalova’dan gelen çiçekçiler en güzel çiçeği en iyi fiyata almak için yarıştı.

 Mezadın en gözde çiçeği her zaman olduğu gibi gül oldu. Mezatta gül satışının neredeyse 10 kat arttığını vurgulayan Flora Çiçekçilik Üretim Pazarlama Kooperatifi yetkilisi Onur Ateş, “Sevgililer Günü üreticilerin beklediği bir gün. Yoğun talep var. Günde 2 bin adet gül satarken şu anda 20 bin gül satıyoruz. Çok çeşitli çiçek satışımız var" dedi.

YALOVA/İHA

(FOTOĞRAF)



İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN