Davutoğlu Konya'da hemşerilerine seslendi: Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin

Davutoğlu Konya'da hemşerilerine seslendi: Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "DAP" ile saat 11.10'da Konya'ya gitti. AK parti olağanüstü kongresinde aday olmayacağını açıklayan Davutoğlu'nu hemşehrileri karşıladı. Vatandaşları parti otobüsünden selamlayan Davutoğlu, "Sağ olun var olun cumanız mübarek olsun, Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, özel uçak "DAP" ile saat 11.10'da Konya'ya gitti.Davutoğlu'nu Esenboğa Havalimanı'ndan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve diğer yetkililer uğurladı.

16-05/06/11-1462523951.jpg

MEMLEKETİNDE COŞKUYLA KARŞILANDI

Başbakan Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan da Konya'ya gitti. AK parti olağanüstü kongresinde aday olmayacağını açıklayan Davutoğlu'nu hemşehrileri böyle bekledi.

DAVUTOĞLU'NUN VEDA KLİBİ

16-05/06/12-1462523975.jpg

Başbakan Davutoğlu bugün memleketi Konya'da cuma namazı kılacak. Bugün AK Parti Olağanüstü Kongresi'nde yeniden aday olmayacağını açıklayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, 6-7 Mayıs tarihlerinde Bosna Hersek'e bir ziyaret gerçekleştirecek.

BİRLİK MESAJI

Başbakan Davutoğlu Konya'da kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi. Vatandaşları parti otobüsünden selamlayan Davutoğlu, "Sağ olun var olun cumanız mübarek olsun, Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin" dedi. 

16-05/06/20160506_2_16571855_9764373.jpg














 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN