Demirtaş'tan HDP binalarına saldırı açıklaması

Demirtaş'tan HDP binalarına saldırı açıklaması

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, terörü protesto gösterilerinde HDP binalarına yönelik saldırıları değerlendirdi. İki günde 33 güvenlik görevlisini şehit eden PKK'nın saldırılarını görmezden gelmeye devam eden Demirtaş, parti binalarına yönelik saldırılardan da hükümeti sorumlu tuttu.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin il binasında milletvekilleriyle basın toplantısı düzenledi.

Demirtaş'ın gündeminde terör olayları gerekçesiyle HDP binalarına yönelik saldırılar vardı.

Terörü protesto gösterilerinde HDP binalarına yönelik saldırıları için "AKP ve MİT istihbaratı ile görevlendirilmiş çeteler" iddiasında bulunan Demirtaş, "Bunlar isim isim belirlenmiş ve maaşlı insanlardır.  Parti binalarını yakıp yıkanlar, otobüsleri durdurup yakıp yıkanlar, mevsimlik işçilerin çadırlarını yıkanlar hepinizin görüntüsü var. Sosyal medyada, medyada kamera kayıtları var. İşlediğiniz suçlar 20 yıllık zaman aşımına tabidir. Bugün olmaz, yarın hesabını vereceksiniz" dedi.

Dağlıca ve Iğdır'daki PKK saldırılarını görmezden gelip terör örgütünü yine kınamayan Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan  Davutoğlu'nun yaptıkları açıklamalarla HDP'yi hedef gösterdiğini öne sürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN