Deniz Ateş Bitnel sezonu kapattı

Deniz Ateş Bitnel sezonu kapattı

Galatasaray - Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel’in notu 6.5 oldu. Bu rakam sezonun en düşük notu olarak kayıtlara geçti. Bitnel’in sezonu kapatması bekleniyor.

Galatasaray- Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel’e verilen not belli oldu. Karşılaşmanın gözlemcisi İlhami Kaplan’ın Bitnel’e 10 üzerinden 6.5 verdiği öğrenildi.

Tarihi bir ceza gelebilir

Bugün'ün haberine göre bu rakamın değerlendirmesi ise ‘kabul edilemez’ anlamına geliyor. Bu sezon ilk kez FIFA kokartını takan Bitnel’in aldığı notun sezonun en düşük notu olduğu kaydedildi. Bitnel’e tarihi bir ceza verilmesi bekleniyor.

Bu gibi durumlarda hakemlere 4 haftadan başlayan cezalar veriliyor. Deniz Ateş Bitnel için durumun daha da ağır olduğu ve sezonu kapatacağı konuşuluyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN