Derya Şensoy, Mahsun Kırmızıgül'e 'Evet' dedi

Derya Şensoy, Mahsun Kırmızıgül'e 'Evet' dedi

Ünlü oyuncu Derya Şensoy, Mahsun Kırmızıgül'ün yeni film teklifini kabul etti.

2008 yılında katıldığı bir film galasında sinema dünyasına adım atan Mahsun Kırmızıgül’ü eleştiren Ferhan Şensoy, Kırmızıgül’ün yeni filminde kızını izleyecek. Ünlü tiyatrocunun kendisi gibi oyuncu olan kızı Derya Şensoy, Kırmızıgül’ün kast çalışmalarını sürdürdüğü yeni filmi “Vezir Parmağı”nda rol alacak. Şensoy, filmin çekimleri için 1 ay Kapadokya’da kalacak.

Ferhan Şensoy, 2008 yılında katıldığı “Son Ders” filminin galasında, o dönem “Beyaz Melek” filmiyle sinema dünyasında adından söz ettiren Mahsun Kırmızıgül’ü eleştirmiş, Kırmızıgül’ün sektörde kalıcı olmayacağını öne sürmüştü: “Herkes kendi uzmanlık alanında iş yapmalı. Mahsun Kırmızıgül’ün elinde iyi bir konu varsa önemli bir senariste senaryoyu yazdırmalı, film yönetilecekse önemli bir yönetmen bulup filmi yönettirmeli ya da oynanacaksa gerçek oyuncular filmde oynamalı. Adamın parası varsa ‘Param var ben yönetirim, param var ben oynarım’ diyebilir. Ama sanatta torpil olmaz. Olsa da yok olur gider, kalıcı olmaz.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN