Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'i kaçıran Mehdi polisle karşı karşıya!

Doğduğun Ev Kaderindir'de Zeynep'i kaçıran Mehdi polisle karşı karşıya!

Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölümde neler olacak belli oldu! Zeynep'i kaçırarak Erzurum'a götürmek için yola çıkan Mehdi, yolda polis barikatıyla karşılaşır. Aracını Barış'ın üzerine süren Mehdi'nin ne yapacağı heyecanla bekleniyor. İşte yeni fragman

Doğduğun Ev Kaderindir 26. bölüm fragmanı, bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümün ardından dizinin Youtube hesabından yayınlanacak. TV8'in ilgiyle takip edilen dizisi, yeni sezonda kadrosunu güçlendirerek yoluna devam ediyor. Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı projeye, Barış rolüyle Engin Öztürk de dahil olmuştu.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 25. BÖLÜM 1. FRAGMAN

25. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Balkan ve Körfez ülkelerinde de yakından takip edilen Doğduğun Ev Kaderindir'in 25. bölümü, 23 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 20.00'de TV8'de ekranlara gelecek. Dizinin tüm bölümlerinin ve yeni fragmanlarının, Youtube'dan ücretsiz olarak izlenebileceğini hatırlatalım.

Son bölümde neler olduğuna göz atalım: Mehdi ailesini de polisleri de umursamadan kararlılıkla kendine bir plan çizer. Ne pahasına olursa olsun kendini Zeynep'e anlatmaya kararlıdır. Bu durum Mehdi'yi hiç tahmin etmediği karanlık bir rotaya sokar ve Zeynep'i kaçırmaya karar verir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Doğduğun Ev Kaderindir 25. bölüm özeti: Mehdi tarafından kaçırılan Zeynep, onun hiç görmediği bir yüzüyle karşı karşıya kalmıştır. Mehdi tüm sağlıklı düşünebilme yetisini kaybeder. İnanmak ve tutunmak istediği tek şey Zeynep'in sevgisidir ama bunun için Zeynep'in kendisini bile yok sayacak hale gelmiştir.

Zeynep'in kaçırılmasıyla deliye dönen Barış, onu koruyamadığı için vicdan azabı çekerken Zeynep'in bulunması için varını yoğunu ortaya koyar. Bu sırada en çok yardımı da Savaş'tan görecektir. Savaş sosyal medyanın gücünü kullanarak herkesi yardıma çağırır. İki kardeşin Zeynep'i bulabilmek için gösterdikleri dayanışma aralarındaki sevgi bağını da su yüzüne çıkarmaya başlar.

Yaşananlar nedeniyle Zeynep'in de Mehdi'nin de evi yangın yerine döner. Sakine suçluluk duygusuyla Nermin çaresizlikle boğuşurken Benal büyük bir sürprizle kapılarına dayanır. Cemile endişeden deliye döner. Kardeşi hakkındaki gerçekleri görmekte zorlanır ve bu durum Nuh ile aralarına gerginlik tohumları ekmeye başlar.

Zeynep yaşadığı travmanın şokuyla mücadele ederken gelen doğum günü sürpriziyle tekrar gülümsemeye çalışır. Cemile'nin kafasında ise Mehdi'nin hayatını tekrar yoluna sokması için başka planlar vardır.

2020-12-23-181531.jpg

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR KONUSU NEDİR?

Zeynep, iki farklı hayatı ve ondan beklentileri bambaşka olan anneleri arasında sıkışıp kalmış, genç bir hukuk öğrencisidir. Bir taraftan öz annesinin fedakarlıkları altında ezilirken, diğer taraftan da öbür annesinin onun için kurduğu hayalleri sırtlanmaya çalışır. Yıllardır iki taraf arasındaki dengeleri korumaya çalışırken, Zeynep gerçekte kim ve hangi ailesinin kızı olduğunu sorgulamaya devam eder. Bu, Zeynep'in cevabını bir türlü bulamadığı, yegâne sorudur.

Mehdi, önce ailesinin sonra mahallesindekilerin sorumluluğunu üstlenmiş, herkesin güvenle sırtını yasladığı, cesur, fedakâr ama bir o kadar da yalnız bir adamdır. Herkesin sevgisini böylesine kazanmışken, bir annesininkine layık olamaz. Mehdi'nin içinde öyle bir boşluk oluşur ki, orayı da babasının intikamıyla doldurmaya çalışır. Annesi; oğlunu içine düştüğü karanlıktan kurtarmak için, bir an önce mahalleden biriyle evlendirmeye karar verir.

Zeynep'in doğum gününde, erkek arkadaşı Faruk'tan aldığı evlenme teklifi; aslında onu adım adım Mehdi'ye yaklaştırmaktadır. Artık öz annesinin fedakarlıklarının karşılığını ödeme vakti gelmiştir. Zeynep bir kez daha hayatın planlardan değil, başa gelenlerden ibaret olduğunu anlayacak, kaderi onu yeniden doğduğu eve sürükleyecektir. Mehdi ve Zeynep yaralarını beraber iyileştirmeye çalışırlarken, birbirlerinin evi olma yolunda da mücadele edeceklerdir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 25. BÖLÜM 2. FRAGMAN

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığı OG Medya'nın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız romanından televizyona uyarlanan, senaryosunu Eylem Canpolat'ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu Doğduğun Ev Kaderindir oyuncu kadrosunda; Demet Özdemir (Zeynep Göksu), İbrahim Çelikkol (Mehdi Karaca), Engin Öztürk (Barış), Zuhal Gencer Erkaya (Sakine Göksu), Senan Kara (Nermin), Fatih Koyunoğlu (Nuh), Elif Sönmez (Cemile), Naz Göktan (Emine), Helin Kandemir (Kibrit), Kazım Sinan Demirer (Bayram), Hülya Duyar, İncinur Sevimli, Kaan Altay Köprülü gibi isimler yer alıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimleri, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda eski evlerin yer aldığı Eyüp, Kağıthane, Fatih ilçelerindeki mahallelerde gerçekleştiriliyor. Çekimlerde, İstanbulluların yakından bildiği Eyüp'teki Pierre Lotti tepesindeki mekanlar da görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN