Doktorları açıkladı: Iker Casillas'ın sahalara dönmesi zor görünüyor

Doktorları açıkladı: Iker Casillas'ın sahalara dönmesi zor görünüyor

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren ünlü kaleci Iker Casillas'ın yeşil sahalara dönmesinin zor olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz Çarşamba günü antrenman sırasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Iker Casillas'ın sağlık durumunun bir daha futbol oynamaya elvermeyeceği belirtiliyor.,

DOKTORLARI AÇIKLADI

Doktorlar, 1998-1999 sezonunda Real Madrid altyapısında başladığı kariyerinde günümüze dek 881 müsabakada görev alan tecrübeli kalecinin sağlık durumundan endişeli durumdalar.

İspanyol Marca gazetesinin haberine göre Porto Kulübü Doktoru Nelson Poga, futbolcunun normal bir hayat sürebileceğini ancak sahalara hemen dönmemesini tavsiye etti.

Ayrıca AS gazetesine konuşan Dr. Jose Gonzalez; "Vücudunun nasıl iyileştiğini görmek için beklemek zorunda kalacağız ve daha sonra gireceği sıkı tıbbi testlerin sonuçlarını incelemek zorundayız" ifadelerini kullandı. Kardiyolog Jose Calabuig ise, "Fiziksel olarak eğer iz yoksa, kasın iyileşme olasılığı var. Üç ila altı aylık bir süre zarfında durum değerlendirilebilir." dedi.

SEVENLERİNE MESAJ

Geçirdiği ameliyatın ardından sosyal medya hesabından; "Her şey kontrol altında. Biraz ani oldu; ama şimdi tamamen iyiyim. Herkese mesajları, destekleri ve sevgileri için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanan yıldız futbolcunun, tekrar futbol sahalarına dönmesinin zor olduğu dile getiriliyor.

Uzmanlar, kalbine stent takılan birinin yaşı ve geçirdiği ağır rahatsızlık düşünüldüğünde Iker Casillas’ın futbolu
bırakabileceğini söylüyorlar. İspanya Milli Takımı formasıyla bir Dünya Kupası, 2 Avrupa şampiyonluğu kazanan Casillas'ın, altyapısından yetiştiği Real Madrid'de 3 UEFA Şampiyonlar Ligi, 5 La Liga, 2015'ten beri oynadığı Porto'da ise bir lig şampiyonluğu bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN