DP Genel Başkanı Uysal da aşı oldu

DP Genel Başkanı Uysal da aşı oldu

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Ankara Şehir Hastanesi'nde koronavirüs aşısı oldu. Uysal "Toplum önünde kafa karışıklığının giderilmesine katkı sağlayabilmek adına aşımızı olduk" ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın çağrısının ardından koronavirüs aşısı oldu.

CoronaVac aşısının ilk dozunu, Ankara Şehir Hastanesi'nde oluşturulan aşı uygulama odasında yaptıran Uysal burada yaptığı açıklamada, “Zihinleri bulandırıcı birtakım farklı bilgiler var ama bizler devletimizin kurumlarına, hekimlerimize, sağlık ordumuza güveniyoruz. Onların direktifleri, özellikle Sayın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talebi doğrultusunda bugün hem kendi sağlımız hem de toplum önünde kafa karışıklığının giderilmesine katkı sağlayabilmek adına aşımızı olduk" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın çağrısının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener aşı yaptırmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ile Mithat Sancar ve TİP Genel Başkanı Erkan Baş ise aşı olmak için sıralarını beklediklerini söylemişti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise aşı yaptıracaklarını açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN