Dr. Ahmet Akbaş kimdir? 'Genç doktor koronavirüsten öldü' iddiası

Dr. Ahmet Akbaş kimdir? 'Genç doktor koronavirüsten öldü' iddiası

Kovid-19’a yakalanan ve 14 günlük karantina sürecini bitirmesinin arkasından hastanedeki görevine geri dönen ancak 6 Ekim’de hayatını kaybeden ‘Dr. Ahmet Akbaş kimdir, kaç yaşındaydı ve nereliydi?’ soruları sosyal medyada konuşuluyor.

Bilinen kronik bir sağlık problemi olmayan genç doktor Ahmet Akbaş’ın ölüm sebebi, yapılacak otopsinin ardından belli olacak. Evinde, kendisi gibi hekim olan eşinin yanında fenalaşarak hayatını kaybeden beyin cerrahı Dr. Ahmet Akbaş, görevine döndüğü günün gecesi hayatını kaybetti.

DR. AHMET AKBAŞ KİMDİR?

1990’da doğan Ahmet Akbaş, 2013’te İstanbul Tıp Fakültesi mezun oldu. Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı olarak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapmaya başlayan Ahmet Akbaş, dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle, hafif semptomlarla geçen 14 günlük izolasyonun arkasından ilk mesai gününü tamamladı.

dr-ahmet-akbas-kimdir-genc-doktor-koronavirusten-oldu-iddiasi.jpg

Dr. Ahmet Akbaş, 6 Ekim 2020’de yaşadığı evde hayatını kaybetti.

30 yaşında, önceden bilinen ek bir sağlık sorunu olmayan Dr. Ahmet Akbaş'ın ani ölümünün, Kovid-19 hastalığının komplikasyonları ile ilişkili olabileceği ileri sürüldü. Genç hekimin ölüm sebebi ise yapılan otopsinin ardından belli olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN