Son dakika! Newcastle Üniversitesi'nde korona paniği! Vakalar bini geçti

Son dakika! Newcastle Üniversitesi'nde korona paniği! Vakalar bini geçti

Son dakika haberi... İngiltere'deki Newcastle Üniversitesi'nde binden fazla kişide koronavirüs (corona virüs) tespit edildiği duyuruldu.

İngiltere'de yer alan 28 bin öğrenci nüfusuna sahip Newcastle Üniversitesi'nde 1 Ekim ile 7 Ekim arasında 1,003 öğrencinin koronavirüs test sonucunun pozitif olduğu açıklandı. Yetkililer yaptığı açıklamada, üniversitede çalışan 6 bin 500 çalışandan 12’sinde virüs tespit edildiğini açıkladı.

VAKALAR 15 BİNE YAKLAŞTI

Ülkede dün açıklanan verilere göre, 14 bin 162 yeni koronavirüs vakasının tespit edildiği ve 70 kişinin daha virüsten yaşamını yitirdiği açıklanmıştı.

“KOVİD PASAPORT” DÖNEMİ

Tedbirlerin her geçen gün artırıldığı ülkede, karantinaya alınma riski olmadan uluslararası seyahate izin verecek bir teknoloji geliştirilmişti. ‘Kovid pasaport’ adı verilen uygulamanın denemelerinin bu hafta Heathrow Havalimanı’nda başlayacağını duyurulmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN