284 bin yılda bir olan olay gerçekleşti! Meteoroloji'den felakete hazır olun uyarısı

284 bin yılda bir olan olay gerçekleşti! Meteoroloji'den felakete hazır olun uyarısı

Dünya üzerinde büyük bir şaşkınlık oluşturan veriler paylaşıldı. Meteoroloji'den paylaşılan felaket haberi, tüm dünyada etkisini gösteriyor. Verilere göre, 284 bin yılda bir olan olay bu yıl gerçekleşti. Felakete hazır olun...

Meteoroloji'den korkutucu veriler paylaşıldı. 284 bin yılda bir gerçekleşen felaket dünyamızın etrafını sardı. Ortalamanın çok fazla üzerine çıkan sapma için, "korkunç" ifadelerini kullandı. İşte o açıklamalar...

EL NİNO ETKİSİ

Mevsim normallerinden daha sıcak geçen kış, meteoroloji kaynaklarının gündeminde yer alıyor. Yaz mevsiminde etkisini gösteren El Nino, kış mevsiminde de dünyayı terk etmedi. Dünyanın birçok noktasında beklenen kış yaşanmazken, ülkemizde ise adeta bir yaz mevsimi yaşanıyor.

gg-rlwoweaamd6p-001.jpg

Kış mevsiminin ayına girecek olmamıza rağmen henüz kar yağmayan bölgeler, yetkilileri de endişelendiriyor. Kar yağmaması nedeniyle yeraltı suyunun yeteri kadar beslenmemesi ve kuraklık yeniden gündemde yer alabilir.

284 BİN YILDA BİR GERÇEKLEŞEN OLAY

Sosyal medya üzerinden hava tahminlerinde bulunan 'Meteoroloji Bey' tüm dünyayı korkutan uyarıyı yaptı. Meteoroloji tahminlerinde paylaştığı veriler, kış mevsiminin neden sıcak geçtiğinin göstergesi oldu.

gg-rlpgxgaan8jv-001.jpg

Kuzey Atlantik deniz suyu sıcaklığının 1991 - 2020 yıllarının ortalamasına göre, normalin üzerinde olmasına dikkat çekti. Verilere göre, normalin 4.5 derece üzerinde bir sapma var. Dünya üzerinde 284 bin yılda bir gerçekleşen olay bu yıl gerçekleşti. Sapmanın bir felakete neden olabileceği dünya gündeminde yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN