ABD Başkanı Biden'dan dördüncü 'Başkan Harris' gafı

ABD Başkanı Biden'dan dördüncü 'Başkan Harris' gafı

ABD Başkanı Biden, aynı konuda dördüncü gafına imza attı. Konuşmasında Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e yeniden 'Başkan' diye hitap etti.

ABD Başkanı Joe Biden, Atlanta Üniversitesi'nde yaptığı bir konuşmada, en sonuncusu geçtiğimiz aralık ayında olmak üzere daha önce en az üç kez yaptığı bir gafı tekrarladı. Sputnik'in haberine göre, 79 yaşındaki Biden, kürsüde konuştuğu sırada Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e yeniden “Başkan” diye hitap etti.

Yaptığı gafı önce fark etmeyen Biden, farkettikten sonra da bu ifadesini düzeltmedi.

Biden konuşmasında ABD Kongre binasına yönelik 6 Ocak baskınına değinerek, "Geçen hafta Başkan Harris ve ben ABD Kongresi'nin önünde durarak Amerikan tarihindeki 'öncesi ve sonrası' anlarından birine tanıklık ettik" dedi.

Biden'ın son 'Başkan Kamala' gafı geçtiğimiz ay Güney Karolina Eyalet Üniversitesi'ndeki mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada yaşanmış, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e “Başkan” diye hitap eden ABD Başkanı, "Şaka bir yana, elbette Başkan Harris gururlu bir Howard mezunudur" ifadelerini kullanmıştı.

ABD'nin 46. Başkanı olan 79 yaşındaki Biden, ABD tarihinde başkanlık görevini yapan en yaşlı isim olarak biliniyor.

Ünlü bilim insanı Sigmund Freud’un ortaya koyduğu psikanaliz kuramına göre, bilinçaltına itilen düşünceler dil sürçmeleri ya da rüyalarla bilinç düzeyine çıkıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN