ABD Başkanı bu kez kırmızı halıda yürüyemedi

Başkanlık döneminde çok sayıda gaf yapan Biden şaşırtmaya devam ediyor. ABD lideri, işgal altındaki Ukrayna’ya yaptığı sürpriz gezinin ardından Polonya başkenti Varşova’ya yaptığı ziyarette geçit töreninde kırmızı halıda yürüyemedi.

Başkanlık döneminin ilk günlerinden bu yana yaşıyla ilgili eleştirilere maruz kalan ABD Başkanı Joe Biden, Polonya’ya yaptığı ziyaret sırasındaki geçit töreninde kırmızı halıda yürüyemedi.

Rus işgalinin yıl dönümüne günler kala bölgeye yaptığı kritik ziyarette, ABD lideri birlik mesajları verirken, yürürken kırmızı halıyı tutturamaması sözlerinin ötesine geçti.

KOLOMBİYA MI KAMBOÇYA MI?

Kolombiya ile Kamboçya başbakanını karıştıran Biden, "Şimdi tekrar Kamboçya’da beraberiz. Daha önce yaptığımızdan daha güçlü bir ilerlemeyi inşa etmeyi dört gözle bekliyorum ve Kolombiya Başbakanı’na ASEAN başkanlığındaki liderliği ve bizi ağırladığı için teşekkür ediyorum" demişti.

Rusya'nın ilhak ettiği Ukrayna'nın Herson bölgesinden çekilmesi hakkında konuşan ABD Başkanı Joe Biden, Herson bölgesiyle Irak'ın Felluce bölgelerini karıştırarak, "Ruslar Felluce'den çekiliyor" ifadelerinde bulunmuştu.

80 yaşındaki lider, en sonuncusu geçtiğimiz aralık ayında olmak üzere daha önce en az üç kez yaptığı bir gafı tekrarlayarak kürsüde konuştuğu sırada Başkan Yardımcısı Kamala Harris'e yeniden “Başkan” diye hitap etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir