Aktör Barry Newman 92 yaşında hayatını kaybetti

Aktör Barry Newman 92 yaşında hayatını kaybetti

"Vanishing Point"in yıldız oyuncusu Barry Newman, 92 yaşında hayatını kaybetti. Newman’ın ölüm nedeni ise açıklanmadı.

“Vanishing Point” ve “Petrocelli”deki rolleriyle tanınan sinema ve TV oyuncusu Barry Newman, 92 yaşında hayatını kaybetti.

Newman'ın eşi Angela’nın 3 Haziran Pazar günü Hollywood Reporter’a verdiği bilgiye göre 11 Mayıs’ta hayatını kaybetti. Newman’ın ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.

Ölüm haberinin ardından, sevenleri sosyal medyada taziye mesajları paylaştı.

Bir hayranı, “Newman’ın, 11 Mayıs’ta 92 yaşında öldüğünü yeni öğrendim. 2 fena halde hafife alınan araba kovalamacası filminde rol alan en havalı, küçümsenen aktörlerden biri.” derken başka bir kullanıcı ise “Gerçekten şimdiye kadar yapılmış en iyi filmlerden biri, ‘Vanishing Point’. 70’lerin kült klasiğidir!! Huzur içinde yatsın. Aktör Barry Newman. Teşekkürler ve Tanrı yardımcınız olsun!” diye yazdı.

2009 yılında ses teli kanseri teşhisi konan Newman, o yıl oyunculuğa ara verdi ve 2022’de bağımsız film “Finding Hannah”daki başrolle sektöre geri döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN