Kan donduran görüntü: Pitbull ağzında kesik insan başıyla görüntülendi

Kan donduran görüntü: Pitbull ağzında kesik insan başıyla görüntülendi

Meksika'da bir köpek, ağzında kesik insan başıyla dolaştı. Yetkililer uzun süren arayışın ardından kesik başı bulup adli tıp ekibine teslim etti.

Meksika'nın Zacatecas eyaletine bağlı Monte Escobedo'da çarşamba günü kan donduran olay meydana geldi. Ülkenin kuzeyine bağlı eyalette bir köpek ağzında kesik başla sokakta dolaşırken görüntülendi.

Olaya şahit olan vatandaşlar akıl almaz olayı kayıt altına alıp sosyal medya da paylaşmasının ardından açıklama yapan eyalet başsavcılığı, bölgedeki bir bankamatikte insan kalıntıları olduğunu söyledi. Ancak yetkililerin olay yerine gelmesinden önce köpeğin kalıntıları karıştırıp, kesik başı götürdüğü öğrenildi.

987.jpg

Saatlerce köpeği arayan polis ekipleri, arayışla geçen gecenin ardından perşembe sabahı bir evin bahçesinde kesik başı buldu.

Adli tıp uzmanlarının kalıntıları inceleyerek kurbanın cinsiyetini, yaşını ve diğer bilgilerine ulaşmaya çalıştıkları öğrenildi.

Yetkililer ayrıca bankamatikte, saldırının organize suçla ilgili olduğunu gösteren iki not bulunduğunu duyurdu. Ancak notların içeriğiyle ilgili açıklama yapılmadı.

465.jpg

Meksika'daki uyuşturucunun ABD'ye ulaşmasında önemli bir koridor olan Zacatecas, uzun süredir Sinaloa ve Jalisco kartellerinin arasındaki savaşa sahne oluyor. Eyalette ayrıca suç örgüteri yeni üyelerini yetiştiriyor ve uyuşturucu üretiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN