Belçika'yı ikinci kez sel vurdu

Belçika'yı ikinci kez sel vurdu

Belçika'da ikinci kez meydana gelen sel felaketinde çok sayıda ev ve iş yeri hasar gördü, araçlar suya kapıldı. Selin etkilediği bölgelerden şu ana kadar can kaybı haberi gelmedi.

Belçika'da 10 gün önce şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinin yaraları daha sarılmamışken ülkeyi ikinci kez sel vurdu. İlk felakette 37 kişi hayatını kaybederken ikinci sel felaketinin en çok etkilediği Dinant ve Namur kentlerinde çok sayıda araç suya kapıldı, büyük hasar meydana geldi.

belcika2.jpg

Belediye Başkan Yardımcısı Robert Closset, geçtiğimiz haftadan daha kötü olarak nitelendirdiği sel baskınlarıyla mücadele etmek için itfaiyecilerin görevlendirildiğini belirtti.

Namur kentinde de ev ve iş yerleri sular altında kalırken, toprak kayması meydana geldi. İki kentte de şu an kadar can kaybı bildirilmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN