Biden'a Gazze protestosu: Soykırımcı bir diktatörsün

ABD Başkanı Biden'ın Atlanta’daki seçim konuşması Filistin'i destekleyen bir aktivist tarafından kesilerek protesto edildi. Göstericinin Biden'a “Sen bir diktatörsün Joe, sen bir soykırımcısın on binlerce Filistinli öldü, çocuklar ölüyor.” dediği görüldü.

Filistin'i destekleyen bir aktivist, güney Georgia eyaletindeki Atlanta’da seçim konuşması yaparken ABD Başkanı Joe Biden’ın sözünü kesti. Aktivist, ”Bir aktivist, Joe Biden'ın konuşmasını keserek "Sen bir soykırımcısın Joe Biden, sen bir diktatörsün” diye bağıran gösterici, “On binlerce Filistinli öldü. Çocuklar ölüyor.” dedi.

Kişinin hemen ardından Gizli Servis personelini tarafından dışarı çıkartıldığı görüldü. Daha sonra Biden, protestocunun ‘tutkusuna kızmadığını’ söyledi.

ABD lideri, “haksız yere mağdur edilen çok sayıda Filistinli var” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN