Bir anda 1 milyon dolar kaybetti! Fenomen kripto yatırımcısının varlıkları bir anda yok oldu

Bir anda 1 milyon dolar kaybetti! Fenomen kripto yatırımcısının varlıkları bir anda yok oldu

Bir anda 1 milyon dolarlık kripto varlığını kaybetti! İran ve İsrail arasında yaşanan gerilimler sonrasında kripto piyasası da etkilendi! İranlı kripto yatırımcısının varlıkları bir anda yok oldu...

TUNACAN ATALAY

Bir kripto fenomeni, son dönemde yaşanan İsrail - İran gerilimi sonrasında kripto piyasasının olumsuz etkilenmesiyle birlikte büyük bir kayıp yaşadı.

1 MİLYON DOLARLIK KRİPTO YATIRIMINI KAYBETTİ

kripto-1.jpg

İran kökenli fenomen kripto yatırımcısı, dün gece yaşanan gerilimden sonra vadeli işlemlerde açık pozisyonlarında bulunan 1 milyon dolarlık varlığını aniden kaybetti.

İsrail ve İran arasındaki artan gerilimler, piyasalarda dalgalanmalara neden oldu ve birçok kripto yatırımcısının portföylerini etkiledi. Bu fenomen yatırımcı da yaşanan gerginlikten etkilenenler arasındaydı ve varlıklarını kaybetmenin acısını yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN