BM'den İsrail'e 'Batı Şeria' için çağrı

BM'den İsrail'e 'Batı Şeria' için çağrı

Dünyadan İsrail'e Gazze Şeridi'nde sürdürdüğü saldırılara yönelik tepki ve çağrılar gelmeye devam ediyor. Batı Şeria'da da İsrail'in baskısı sürerken BM, insani durumun "kötüye gittiğini" belirtti. BM, İsrail'e Filistinlilere yönelik "hukuku hiçe sayan öldürmelerini durdurma" çağrısında bulundu.

İsrail 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik işgal saldırılarını sürdürüyor. Gazze'deki saldırılarda üçüncü aya yaklaşırken ölenlerin sayısı 20 bini aştı.

BM'DEN BATI ŞERİA İÇİN ÇAĞRI

Dünyadan İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarının durdurulması ve insanların yaşamlarını kolaylaştıracak önlemlerin tekrar sağlanması için çağrı ve tepkiler gelmeye devam ediyor.

Baskı ve saldırılara maruz kalan Batı Şeria'da da durum kritik. Birleşmiş Milletler (BM), Batı Şeria'daki İsrail'in tutumuna tepki gösterdi.

BM, Batı Şeria'daki insani durumun "kötüye gittiğini" belirterek, İsrail'e Filistinlilere yönelik "hukuku hiçe sayan öldürmelerini durdurma" çağrısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN