Brooklyn Nine-Nine yıldızının ölüm nedeni belli oldu

Brooklyn Nine-Nine yıldızının ölüm nedeni belli oldu

"Brooklyn 99" dizisinde Kaptan Raymond Holt karakteriyle büyük beğeni toplayan Emmy ödüllü aktör Andre Braugher, 61 yaşında hayatını kaybetmişti. Braugher'ın ölüm nedeni belli oldu.

Amerikalı televizyon ve film endüstrisindeki etkileyici kariyeriyle tanınan "Brooklyn Nine-Nine", "Homicide: Life on Street" ve "Glory" adlı yapımlarla tanınan Emmy ödüllü Andre Braugher, 61 yaşında hayatını kaybetmişti.

Braugher'ın basın sözcüsü Jennifer Allen, Associated Press'e; aktörün geçirdiği kısa bir hastalıktan sonra vefat ettiğini açıklamıştı.

AKCİĞER KANSERİ SEBEBİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Andre Braugher'ın temsilcisi usta ismin ölüm nedenini Page Six'e açıkladı. Yapılan açıklamada, aktörün birkaç ay önce teşhis edilen akciğer kanseri sebebiyle hayatını kaybettiği belirtildi.

"AKTÖR OLARAK DAHA ESNEK HALE GELDİM"

Andre Braugher, kendisine şöhreti getiren "Brooklyn Nine-Nine" için; "Bunun kariyerimin geri kalanından çarpıcı biçimde farklı bir şey yapma fırsatı olduğunu hissettim. Sanırım bir aktör olarak çok daha esnek hale geldim ve bir sahnenin nasıl oynanacağına dair inanılmaz sayıda olasılığa daha açık oldum" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN