Buz kapanında dehşet! 100 araç birbirine girdi

Çin'in Suzhou kentinde buzlanma nedeniyle meydana gelen zincirleme kazada 100'den fazla araç birbirine girdi. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi de yaralandı. Görgü tanıklarının aktardıklarına göre, sürücüler buzlanma nedeniyle kontrolünü kaybettiği araçlarıyla birbirine girdi. Kazada onlarca araç hurdaya döndü.

Çin'in Suzhou kentinde bugün yaşanan ve sosyal medyada geniş yankı bulan olay, dondurucu soğukların yarattığı kaosun son kurbanı oldu. Aşırı buzlanma, 100'den fazla aracın karıştığı korkunç bir zincirleme kazaya yol açtı. Görüntülerde, araçların birbirine çarpıştığı ve bazılarının neredeyse dikey bir pozisyona geldiği anlar nefes kesti.

ÜÇ KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Polis yetkililerinin açıklamalarına göre, feci kazada üç kişi hastaneye kaldırılırken, altı kişi hafif yaralarla kurtuldu. Şu anda kazayla ilgili soruşturma devam ediyor, ancak bu olay, Çin'de son haftalarda yaşanan soğuk hava dalgasının yol açtığı zorluklara bir yenisini ekledi.

Ülke genelinde tipi, kar ve dolu yağışları nedeniyle kara ulaşımı olumsuz etkilenirken, Pekin, Hebei ve Anhui gibi kentlerde yerel yönetimler, vatandaşları korumak ve altyapıyı ayakta tutmak için acil durum önlemleri aldı. Çin Meteoroloji Yönetimi'nin açıklamalarına göre, dondurucu hava sıcaklıklarının süreceği ve 260 havaalanından 34'ünde sis ve kar uyarısı bulunduğu belirtildi.

Bu olay, sadece bir kaza değil, aynı zamanda ülkenin soğuk hava koşullarına karşı verdiği mücadelenin de bir göstergesi olarak kayıtlara geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN