Çatışmayı görüntüleyen Ukrayna askeri mermilerin hedefi oldu: Kendi vurulma anını çekti

Rusya’nın Ukrayna’ya olan işgaline karşı, Ukrayna askerleri direniş göstermeye devam ediyor. Bir Ukrayna askeri kamerasıyla çatışma anını görüntülerken, Rus mermilerinin hedefi oldu. O anlar kameraya yansıdı.

Rusya'nın Ukrayna'ya olan işgali 23. günde de devam ediyor. Rus askerleri tarafından hedef alınan bir Ukrayna askeri, çatışmayı görüntülerken mermilerin hedefi oldu. Kazdığı çukura düşen Ukrayna askeri yakınındaki arkadaşlarından yardım istedi. O anlar kameraya yansıdı.

Rus birliklerinin Kiev’e girmesini önlemek için şehir dışına siperler kazan Ukrayna askerleri Rus askerlerine karşı çatışırken bir Ukrayna askeri de yine aynı amaçla Rus askerleri ile çatıştı.

ÇATIŞMA ANINI KAYDA ALDI

Bir araziye hendek kazan Ukrayna askeri, RPK tipi Sovyet yapımı bir silahla Rus askerlerini gözüne kestirdi. Rus askerleri de bu sırada Ukrayna askerini hedef alınca karşılıklı olarak her 2 taraf arasında çatışma başladı. Aynı zamanda kamerasıyla çatışma anını kayda başlayan Ukrayna askeri Rus tarafından gelen mermilerin hedefi oldu. Kazdığı çukura düşen Ukrayna askeri yakınındaki arkadaşlarından destek talep etti.

Edinilen bilgilere göre Ukrayna askerinin askeri revire götürüldüğü, omzundan hafif bir şekilde yaralandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.