Elon Musk kayıtsız kalamadı: 2 bin dolarlık pasta borcunu ödedi

Elon Musk kayıtsız kalamadı: 2 bin dolarlık pasta borcunu ödedi

Bir Tesla çalışanının 4 bin adet mini turta siparişini iptal etmesi sonucunda mağdur olan bir fırıncı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bunun üzerine Tesla'nın kurucusu Elon Musk, fırının 2 bin dolarlık zararını karşıladı.

San Jose'deki bir pastanenin, bir Tesla çalışanının 4 bin adet mini turta siparişinden vazgeçmesiyle ortaya çıkan mağduriyeti, Tesla'nın ünlü CEO'su Elon Musk'ın müdahalesiyle çözüme kavuştu. Olay, sosyal medyada hızla yayılarak geniş yankı buldu.

SOSYAL MEDYADA YANKI UYANDIRDI

Geçtiğimiz günlerde, bir Tesla çalışanının San Jose'deki bir fırından 4 bin mini turta siparişi verdiği ancak daha sonra bu siparişi iptal ettiği ortaya çıktı. Fırın sahibi, yaşadığı mağduriyeti sosyal medyada paylaşarak dikkat çekti ve olay kısa sürede gündem oldu.

NTV'de yer alan habere göre; bu noktada, milyarder iş insanı Elon Musk devreye girdi. Musk, şirketinin adının karıştığı bu olay üzerine Kaliforniya'daki fırına destek olacağını belirtti. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Bunu yeni duydum, fırınla aramı düzelteceğim" diyerek, fırının mağduriyetini gidermek için adım attı.

Elon Musk'ın müdahalesi sonrasında basına açıklama yapan fırın sahibi, Tesla'nın 2 bin dolarlık borcunu ödediğini doğruladı. Bu hamlenin, fırının yaşadığı maddi sıkıntıları bi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN