Elon Musk'ın Gazze için yaptığı son hamlesi İsrail'i çıldırttı! Tüm bağlarımız kökten keseceğiz...

Elon Musk'ın Gazze için yaptığı son hamlesi İsrail'i çıldırttı! Tüm bağlarımız kökten keseceğiz...

Orta Doğu'da başlayan İsrail ve Hamas güçleri arasındaki savaş tüm dünyanın gündeminde. Savaş korkunç bir hale gelirken İsrail'den insafsızca adımlar gelmeye devam ediyor. Türkiye başta olmak üzere birçok ülke Gazze için destek mesajları verirken dünyanın en zengin insanı Elon Musk'ın son yaptığı son hamle İsrail'i çıldırttı. Elon Musk'ın Starlink'in Gazze'deki uluslararası tanınmış yardım kuruluşlarına bağlantı hizmeti sunacağını açıklaması İsrail yetkilileri kızdırdı. İşte detaylar...

İsrail-Hamas arasındaki savaş 7 Ekim'den bu yana devam etmekte. Binlerce sivil insan İsrail bombaları ile hayatını kaybederken tüm dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Dünyanın en zengin insan Elon Musk'tan gelen hamle ise İsrail yetkilerini çıldırttı. Elon Musk'ın Starlink'in Gazze'deki uluslararası tanınmış yardım kuruluşlarına bağlantı hizmeti sunacağını açıklaması İsrail'i sinir krizine soktu. Peş peşe açıklamalar geldi. Tüm bağlarımızı kökten keseceğiz!

ELON MUSK'IN GAZZE HAMLESİ İSRAİL'İ ÇILDIRTTI

İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki sabit hat, cep telefonu ve internetin kesilmesi nedeniyle bölgeye Starlink uydularını gönderen Elon Musk'a sert çıktı. İsrail dün akşam Gazze'ye en yoğun hava saldırısını gerçekleştirdi. Yapılan saldırılarda kentte telefon ve internet bağlantısı komple kesilmiş durumda. Yapılan çağrılar sonucunda Elon Musk girdi ve Starlink uydularının Gazze'de tanınmış uluslararası kuruluşlar için aktif hale getirileceğini açıkladı.

gfgfgf-2023-10-28t224123-645.jpg

"TÜM BAĞLARIMIZI KÖKTEN KESECEĞİZ"

İsrail İletişim Başkanı Shlomo Karhi, Elon Musk'ın Gazze için Starlink kararı sonrası sosyal medya platformu X'ten yaptığı açıklamada, "İsrail bu kararla mücadele etmek için elindeki tüm imkanları kullanacaktır. HAMAS uyduyu terörist faaliyetler için kullanacak. Bunda hiç şüphe yok, biz bunu biliyoruz, Elon Musk da biliyor. HAMAS IŞİD'tir. Ofisim, Starlink'le tüm bağlarını kesecek." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN