Elon Musk’'tan Teknofest paylaşımı: Gelecek yıl...

Elon Musk’'tan Teknofest paylaşımı: Gelecek yıl...

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından İzmir'deki Teknofest'e davet edilen Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, sosyal medya hesabından Erdoğan'a seslendi. Musk, "Davetiniz için teşekkür ederim Sayın Erdoğan, gelecek yıl bizzat katılmayı ve Türkiye'deki diğer yatırım fırsatlarını tartışmayı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

Teknofest 3. gününde İzmir’de devam ederken Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Erdoğan tarafından Teknofest'e davet edilen Musk, "Gelecek yıl Teknofest'e bizzat katılmayı ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: GELECEK YIL SENİ DE GÖRMEKTEN BÜYÜK MEMNUNİYET DUYACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Musk'a yanıt verdi. Erdoğan, "Sevgili Elon Musk, Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST ’te gelecek yıl seni de görmekten büyük memnuniyet duyacağız." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın paylaşımı şu şekilde:

"Sevgili Elon Musk, Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST ’te gelecek yıl seni de görmekten büyük memnuniyet duyacağız. Kazan-kazan anlayışıyla gerçekleştireceğimiz iş birlikleriyle, ülkemize ve insanlığa birçok alanda büyük katkılar sunacağımıza inanıyorum. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle..."

ERDOĞAN, NEW YORK'TA İKİLİ GÖRÜŞMELERİ KAPSAMINDA ELON MUSK'I DA KABUL ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere geçen hafta gittiği New York'ta ikili görüşmeleri kapsamında Elon Musk'ı da kabul etmişti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan kabule ilişkin yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin uzay programı kapsamında atılan ve atılacak adımlarda SpaceX ile iş birliği imkanlarının doğabileceğini söyleyerek, Musk'ı TEKNOFEST'e davet etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN