Fransa’da bir bina daha çöktü: 10 kişi enkaz altında

Fransa’da bir bina daha çöktü: 10 kişi enkaz altında

Fransa’nın Marsilya kentinde geçtiğimiz gece 4 katlı bir binanın çökmesinden sonra hasar alan başka bir bina daha çöktü. Çökmenin ardından 10 kişinin enkaz altında kaldığı düşünülürken, arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Fransa’nın liman kenti Marsilya’da bulunan 4 katlı bina, yerel saatle 00.40 sıralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı meydana gelen patlamanın ardından çökmüştü.

BAŞKA BİR BİNA KISMEN ÇÖKTÜ

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin konuya ilişkin yaptığı açıklamada, çöken binanın ardından hasar alan başka bir binanın daha tamamen çöktüğünü ve yaklaşık 10 kişinin enkaz altında kaldığını söyledi. Patlamanın nedeninin henüz bilinmediğini aktaran Darmanin, üçüncü bir binada ise kısmen çökme meydana geldiğini ekledi.

MACRON’DAN AÇIKLAMA

Darmanin, patlamanın ardından çöken binada çıkan yangının arama-kurtarma çalışmalarını yavaşlattığını belirtirken, şu ana kadar 30 kişinin tahliye edildiğini söyledi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, "Duygu ve düşüncelerim Marsilya ile birlikte" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN