Gazze’de can kaybı 29 bin 782'ye yükseldi

Gazze’de can kaybı 29 bin 782'ye yükseldi

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar 7 Ekim'den bu yana devam ederken, saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 29 bin 782'ye yükseldi. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada Gazze'de 10 aileye karşı gerçekleştirilen katliam sonucu 90 kişinin öldürüldüğü, 164 kişinin yaralandığı belirtildi.

İsrail ve Hamas arasındaki savaş 143. gününde devam ederken saldırılarda hayatını kaybeden sivillerin sayısı her geçen gün artıyor.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik 7 Ekim tarihinden bu yana devam eden saldırılarına ilişkin bilgi verildi.

İsrail güçlerinin son 24 saatte Gazze Şeridi'nde 10 aileye karşı gerçekleştirdiği katliam sonucu 90 kişinin öldürüldüğü, 164 kişinin yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, saldırıların başladığı 7 Ekim’den bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 29 bin 782'ye, yaralı sayısının da 70 bin 43'e yükseldiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca hâlen enkaz altında ve yol kenarlarında ölülerin bulunduğu ancak İsrail güçlerinin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN